×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  08-04-2018           Hoe kan het toch?

Blog  08-04-2018           Hoe kan het toch?


 Hoe kan het toch zo ver komen, dat 3 op de 10 van de leeftijd 16 tot 34 jaar een depressie heeft of zich zo voelt. Mij reactie is dan gelijk en die andere zeven dan? Die hebben nergens last van, nou dat zie ik toch even anders, deze beeldvorming vanuit het nieuws is zo vreemd en raar alsof die andere zeven negens last van hebben. Van die zeven zijn er ook drie die problemen hebben en de andere vier zijn er ook twee die er tegenaan zitten, zal er dan een zich goed voelen. Ook dat vraag ik mij af, kijk ik nu te negatief, nee een keihard nee, ik zie hoe velen het zelf ontkennen. En dat is de druk van de maatschappij, waar iedereen moet presteren en dan heel hard roep nee hoor ik kies, ik bepaal. Nou vergeet het maar, ik heb ooit eens een  stuk geschreven over reclame, de mooie perfecte plaatjes waar we allemaal naar moeten streven. Anders tel je niet mee, anders ben je een mislukkeling, beelden en voor gehouden door ouders die zelf het overzicht kwijt zijn. Die zelf zo druk bezig zijn en denken zo een voorbeeld te geven aan hun kinderen, ze voorhouden leren en goed leren, je best doen anders wordt je niets.

We leven in een wereld die bepaald wordt door reclame plaatjes, de perfecte beelden die nooit haalbaar zijn.

Toch vraag ik mij af waarom blijft iedereen zichzelf zo voor de gek houden?

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!