×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog 09-01-2018

Blog 09-01-2018


 Vaak vraag ik mij af waar zal ik over schrijven, ik kom op veel sites en wat mij dan opvalt is dat er heel veel over de normale dagelijkse dingen wordt geschreven.

Gewone onderwerpen die overal al langs geweest zijn, uitgekauwd, vaak een ander jasje maar altijd met dezelfde insteek. Ook valt mij op dat er heel veel geschreven wordt over wat iemand heeft meegemaakt. Daar kan ik me nog iets bij voorstellen, want ja je verhaal vertellen en een luisterend oor is heel belangrijk.

Maar weten die mensen nu dan geen anderen onderwerpen, politiek, nou daar waag ik mij niet aan alleen omdat ik er te weinig van weet. Geloof dat blijft een boeiend onderwerp, ook hier is het oppassen geblazen want dat zijn heel vaak vast staande meningen. Ruimtevaart, sterrenkunde, robots, technieken, paranormaal zie ja af en toe, spiritueel daar schrijf ik veel over,  er zijn zoveel onderwerpen waar je weinig van weet en komt er eens een ander onderwerp naar voren dan is het vaak moeilijk geschreven zodat je het niet kan volgen.

Vele schrijvers gaan op zeker, een mooi opzet, alles volgens het boekje, nou dat boeit mij totaal niet, liever buiten de lijntjes. Alsof mensen daar echt op letten ik zeg altijd, kan je het lezen, snap je het, begrijp je de bedoeling, dus dan is het oké. En als je het niet snapt, stel je vragen

 Groet Ries        

08-01-2018

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties