×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  12-05-2018           Kennis, ik weet het wel.

Blog  12-05-2018           Kennis, ik weet het wel.


 

Dit is een antwoord die ik vaak hoor, ik weet het al, op mijn vraag wat weet je dan al, krijg ik het antwoord nou wat je net vertelde. Nou dat is heel mooi en wat heb je er mee gedaan? Dan is er geen antwoord, ja maar ik heb er wel wat aan gehad, dat is mooi wat dan, nou dat en dat en is dat nog steeds zo? Nee hoor dat is allemaal zolang geleden, dus je hebt de kennis maar gebruikt het niet, je hebt klachten, mankementen, vol hoofd, je bent moe.

En dan doe je er niets mee, nee het werkt niet, maar zojuist zei je iets anders, nou ik heb het een poosje gedaan, hoeveel keer? Een stuk of tien keer maar het werkte of hielp niets, dus jouw verwachting is deze, je hebt iets opgebouwd zeg maar eens in 10 jaar en jij verwacht dat het binnen een week verdwenen is. Dus jij hoopte op een wonder, een tovenaar die zomaar even dat bij jouw weg kan halen.

Nou dat vind ik pas knap dat jij verwacht dat een ander jouw probleem kan weghalen, iets wat je zelf hebt opgebouwd  en een ander moet het maar oplossen, ja dat zou een echt wonder zijn.

Dus nu werkt je kennis niet en je weigert naar mij te luisteren of op te pakken wat ik uit eigen ervaring zelf ook gedaan hebt en mij heel veel heeft gebracht, je wilt het niet eens proberen ja misschien 10x. heb je dan niet meer voor jezelf over als alleen maar het proberen en niet doen tot je echt resultaat hebt?

Eigenlijk kan ik je dan zeggen dat je niets maar dan ook niets voor jezelf over hebt, maar ja als ik dat tegen je zegt dan raak ik je en wordt je boos op mij, terwijl het jouw pijn is, nou weet ik zal het je niet zeggen.

Want ik heb de kennis dat jij het wel weet en een kast vol hebt liggen met kennis waar je niets aan hebt.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!