×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog  13-02-2018     Ik moet mij bewijzen van wat ik waard ben.

Blog  13-02-2018     Ik moet mij bewijzen van wat ik waard ben.


 Ik moet mij bewijzen, wat heb ik daar een last van gehad, wat uiteindelijk een burn out opleverde. Na die tijd wat een enorme strijd was, ben ik gaan kijken waarom ik dat heb gedaan, nou simpel, ooit had iemand tegen mij gezegd je zal nooit iets worden.

Wie en wanneer vond ik niet belangrijk, maar de impact die het heeft gehad op hoe ik nu in het leven ben gaan staan is enorm, ik zeg nu altijd ik ben 90% veranderd. Hoe ik dat gedaan heb, dat is een heel verhaal, maar ik heb het wel gedaan met behulp van mensen die mij begrepen. Ik ben toen ook inmiddels 18 jaar geleden mensen gaan helpen en ook toen moest ik mij bewijzen, zeker in het begin moest ik bewijzen dat wat ik kon  klopte. Spiritueel gezien was er zoveel bij mij er was geen bewijzen meer aan. Totdat ik tegen mijzelf zij, ik weet dat het klopt dus ik maak mij er niet meer druk om hoe anderen mij zien, mij willen geloven, dat is mijn verhaal, mijn antwoord naar jou en kijk maar wat je er mee doet. Het is jouw leven en ik kan alleen maar zeggen kijk naar mij , vraag hoe ik het gedaan hebt en ga ook die kant op, zoek je eigen manier maar wel eerlijk naar jezelf zijn, wil je uit je dagelijkse problemen, je moeten, je willen komen.

Het is een stap, een hele grote stap met veel mensen die je niet durven en willen begrijpen. Maar mij zegt het niets meer, ik zie hoe mensen leven, welke dingen ze kunnen veranderen om echt te gaan leven.

Ik hoef mij niet meer te bewijzen, doe het ook niet meer en jij?

 

Fijne dag, Ries 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties