×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Blog  13-04-2018           Ik heb een eigen mening.


 Ik heb een eigen mening, punt. Zo zie ik het nu eenmaal, iedereen zijn ding of te wel iedereen doet gewoon wat hem of haar het beste lijkt.

Maar wat is dat nu eigenlijk, wat houd een eigen mening nu werkelijk in, is dat iets omdat het goed voelt voor je, gelijk is aan hou visie. Maar wat is goed voelen zonder het te hebben onderzocht, wat je verteld is waar komt dat vandaan, heb ik tegen vragen gesteld, vaak hebben we het gehoord en aangenomen als een waarheid, gelezen in een boek, een tijdschrift, een ervaring van een ander.

Het voelt goed voor mij, jawel dat kan nu wel maar wat doe jij ermee, hoe diep ga jij met die eigen mening. Dat moet iedereen toch voor zichzelf weten, natuurlijk wel maar daar ligt ook gelijk het oordeel, jij vind dat verhaal mooi en ik zeg dat klopt niet, twee meningen nee het is een mening want ik heb nergens een mening over, huh kan dat dan, jawel een mening staat vast, is een overtuiging. En kijk maar eens hoe je die vast houd, hoe je die verdedigt.  

Bij mij is het zo als jij met een mooi argument komt, of verteld kijk er eens anders na en ik zie iets, dan zeg ik dankjewel.

Of iemand doet iets en  je zegt dat is mooi en zeg ik vind van niet, ja dat is jouw mening hoor ik dan, ieder zijn ding. Maar dan wordt alles toch goed gepraat, inbreken mag niet en als ik dan eens zegt joh ieder zijn ding, dan kan en mag het ineens niet. Wat is het verschil tussen goed en kwaad, niemand die het echt weet en we hebben allemaal een eigen mening erover.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts