×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog 14-01-2018  We weten het allemaal

Blog 14-01-2018  We weten het allemaal


 Ja hoor ik weet het wel, ja ik moet nodig gaan sporten, ja dat moet ook nog gebeuren, het is toch eigenlijk heel vreemd dat we weten wat nog moet maar het meestal niet doen. Ik zeg altijd wat je wegduwt heb je het hardste nodig, wat je niet lust is het beste voor je lichaam, wat niets voor je is, is het allerbeste wat je kan gaan doen. En toch doen we het niet, we doen meest iets wat vele anderen ook doen en we denken en vertellen onszelf dat we goed bezig zijn.

Trends ontstaan niet maar worden gecreëerd, er wordt een behoefte gemaakt, die wordt verspreid en miljoenen volgen de trend. Dit wordt steeds opnieuw gedaan, er wordt zo ontzettend veel geld aan verdient en dat is de rede dat het gemaakt wordt. vaak tot het belachelijke toe. en we weten het allemaal en we blijven gewoon doorgaan. Hoe kan dat toch, wat missen we eigenlijk, is dat aandacht, wil ik gezien worden, opvallen, ben ik bang dat ik iets mist of dat iemand mij niet ziet staan.

We doen de gekste dingen en we weten dat het raar is maar we kunnen niet meer zonder.

Maar nogmaals dat is niks voor mij, situaties, wat jouw overkomt dagelijks, ga die eens anders bekijken vanuit het oogpunt wat zoek en wil ik nu eigenlijk echt.

 

Groet Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties