×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Blog  15-02-2018  Alles doet iets maar tijdelijk, maar wat helpt echt?

Blog  15-02-2018  Alles doet iets maar tijdelijk, maar wat helpt echt?


 Het werkt, het helpt geweldig, ik voel het, ik voel mij beter, ben daar geweest, die pil, dat drankje, die therapie, enz.

 Natuurlijk zijn er middelen die je helpen en wat doen bij je, ik heb er zelf een zoektocht in van bijna 40 jaar, waarin van alles heb uitgeprobeerd. En ook de bovenstaande uitspraken deed en toch bleef er altijd iets zitten, iets wat achter bleef, niet wegging. Ondanks alles wat ik deed kwam ik niet van mijn klachten af, het vreemde was eigenlijk had ik pijn in mijn rug en ik deed oefeningen, pijn weg. Dat de pijn de andere dag in mijn schouder zat of in mijn nek, waar ik niet naar keek of er een verband zat in die twee verschillende plekken. Totdat ik met iemand in contact kwam die mij uitlegde dat er een verband was, dit werd de mentale achtergrond genoemd. Een manier van geest en lichaam om een boodschap door te geven dat er iets niet goed ging in je leven, dat er iets aangepast moest worden zodat pijn of een klacht niet nodig was. Voor mij werd erin eens heel veel duidelijk, ik overbelaste mijn lichaam, werken, veel sporten, het was teveel geworden voor geest en lichaam. Tot het moment dat het geestelijk niet meer goed ging, burnout wat mij dus later duidelijk werd dat ik net iets in mijn dagelijks leven had aangepast, rust voor mijzelf. Ik dacht dat ik dat wel deed maar niets was minder waar., dus werd er een drastische maatregel ingezet, ik moest met alles stoppen. Ik werd dus werkelijk stil gezet door geest en lichaam, ik kon niet meer. Toen pas was ik bereid om mijn leven aan te gaan passen naar wat ik werkelijk wilde en wat niet meer.

Het heeft mij heel veel gebracht, er zitten natuurlijk ook minder leuke dingen aanvast zoals het financiële stuk maar ondanks dat ben ik nu tevreden en nee geluk is te vluchtig voor deze ervaringen.

 

Fijne dag, Ries

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties