×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog    19-02-2018   Aarden, je verbinden met de aarde.

Blog    19-02-2018   Aarden, je verbinden met de aarde.


 Ben je reeds op de hoogte van deze zeer efficiënte methode om zeer natuurlijk te ontstressen? Krijg je basisgezondheid vlug terug optimaal, ja al slapend. We hebben in 10 kernpunten samengevat hoe jezelf aarden je ontstresst en gezondheid en vitaliteit natuurlijk, eenvoudig en perfect kan herstellen.

 Bovenstaande komt uit een advertentie, om een mat te kopen om je te aarde, hoef je zelf niets te doen. Zou dat kunnen en kloppen? Misschien als je erop ligt dat je dan geaard wordt, maar ten eerste moet je op een mat gaan liggen die onder spanning staat, dus straling. Ten tweede moet er een geaard stopcontact aanwezig zijn voor de veiligheid. Nou als dus gaat aarde en er is straling, daar zet ik grote vraagtekens bij. Maar wat als je dus s morgens opstaat, blijf je dan de gehele dag geaard? Nee dus, jezelf aarde op deze manier is onmogelijk.

Ik heb veel geprobeerd en ervaren, vele manieren van aarde geleerd en opzij gegooid en uit eindelijk de juiste manier gevonden. Nu kan ik zeggen ik ben 24 uur per dag geaard, verbonden met de aarde, ik heb er vele begeleid in dit proces. Wat een heel moeilijk proces is omdat je het dus niet volhoud om het steeds en vele malen de trainen. Ik heb veel mensen gesproken die zeiden dat ze geaard waren, door mijn nieuwsgierigheid hoe ze dat deden heb ik van alles langs zien komen waarvan ik ze zelf allemaal gedaan had. En als ik dan zei je bent niet geaard want dat en dat voel ik bij je aarding waren ze heel verbaasd. Duidelijk voor mij is dat vele denken dat ze geaard zijn door het een keer te doen, nee dus.

Als ik dit soort advertentie zie weet ik waarop ingespeeld wordt, de gemakzucht van de mens. Het is pure geldklopperij, het ego roep ja hoor het werkt, het placebo effect roep ik voel wat, dus word je zelf tweemaal voor de gek gehouden, door de leverancier en door jezelf. Het werk niet, klaar, leer het zelf.

Aarden is heel belangrijk om met twee benen in het leven te staan.

 

Fijne dag, Ries 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!