×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  22-05-2018  Vandaag geen…..

Blog  22-05-2018  Vandaag geen…..


Vandaag, de gedachte was vanmorgen wat ga ik doen, het antwoord was niets, zitten in de tuin, boek lezen en meer niet.                                                                              

Maar ja de ander kant is dat ik vrijwilliger ben dus de plicht roept, nu is dat wel heel leuk om te doen hoor, dus vanmorgen ben ik daar weer aanwezig, waar, in Atlantis Centrum. Maar goed dan vanmiddag, o nee einde ochtend nog een afspraak., vanmiddag ga ik tegels ophalen voor het straatje bij de voordeur en als ik heel veel zin krijg een begin eraan maken. Dus vandaag geen zin maar toch veel doen, soms is het zo maar vaak ,moet het zo want het leven gaat door en we moeten nu eenmaal veel. Ik vraag mij weleens af waarom de mens zo gedreven is, zo bezig is en niet kan genieten van het echte leven, gewoon helemaal niets doen. En dan komt het ik moet geld verdienen, nee je mag geld verdienen, ik moet de rekeningen toch betalen, nee dat mag je, jij kiest er zelf voor om veel te doen dus moet je betalen  maar als je eens veel minder zou doen hoef je minder te betalen, heb je meer over en heb je meer tijd om helemaal niets te doen.                                                                                         

Maar ja dat kan niet, dat doen we niet  want stel je voor helemaal niets doen dat kan ik niet hoor, nou werkse vandaag en vandaag doe ik rustig aan

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!