×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Blog    24-02-2018   Er is altijd wel .....

Blog    24-02-2018   Er is altijd wel .....


 een excuus te verzinnen

Wat mij het meest opvalt  dat veel mensen van alles willen en ook doen maar als het anders loopt als geplant zoeken ze de oorzaak altijd buiten zichzelf.

 

Ik voel me depri, ik zit niet lekker in mij vel, wat zal het wezen?

Ik mis de zon, ja ik ook, maar we wonen wel in Nederland hoor of zijn we zo verwend door de vakantie zon. Ik kan wel roepen ik mis de zon, ik wil de zon of het de hele dag over het weer hebben. Winterdip, we hebben het zo druk, ja ik weet het ik haal dit veel keer aan, dat we geen tijd hebben om elke dag even buiten te zijn. Dat we geen tijd hebben om eens rustig aan te doen, sporten in kunstlicht ja dan doe je het goed hoor. En dan zeggen ik mis de zon of onder de zonnebank, lekker die warmte, maar is dat goed voor je lichaam? Ik heb geen idee, maar het lijk me niet echt gezond of willen we er mooi uit zien met een aangebrand randje, ehhh bruine tint.

Als het kous is buiten of bewolkt ja dan gaan we niet naar buiten, maar daglicht is al voldoende om je beter te voelen. Maar als jij chagrijnig wordt van regen en wind dan doe je dat toch jezelf aan, de regen en de wind doen dat echt niet hoor.

Veel zo niet alles wat je niet leuk vind en alles wat je leuk vind verzin jezelf, je doet het allemaal zelf, dus blijf je zeuren over het weer dan loop je kans op een dip.

En zo kan je overal een excuus voor verzinnen om maar niet het bij jezelf te zoeken.

En een dip mag he en duurt deze langer ga dan maar eens kijken of je loopt te brommen.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt.

 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Als we prikkelbaar reageren, zegt t iets over onszelf k Ben en blijf dus benieuwd naar mijn eigen malle streken heb dan dus weinig te klagen
24-02-2018 11:58
24-02-2018 11:58 • Reageer
wakeupkitty
Deels ben ik het met je eens, deels niet. Zonnebank/lichttherapie helpt tegen depressies en huidziekten en niet iedereen heeft de keuze te gaan wonen waar de zon schijnt. Slecht weer/de luchtdruk heeft zeker invloed op het humeur van een bepaalde groep gevoelige mensen. Ik ben het er wel mee eens dat "klagen en piepen" niet helpt en zelf verantwoording nemen voor wonderen kan doen. Iets wat niet hoeft als er een zondebok is.
24-02-2018 11:53
24-02-2018 11:53 • 1 reactie • Reageer
Ries van Meerten
depressie is vaak het verlangen naar vaak de zon, het licht, wat dus bij iets of anderen gezocht wordt, acceptatie is hier heel belangrijk in huidziekten mentaal is dat altijd de boosheid, teleurstelling van binnen uit, het moet naar buiten dus door de huid heen slecht weer, luchtdruk, is voor mij een boodschap let op het weer heb je niet onder controle dus wat wil ik onder controle houden en als ik daar naar kijk waar ik sta op dat moment of de laatste dag kom ik altijd iets tegen waar de controle naar voren komt
24-02-2018 16:56
24-02-2018 16:56 • 1 reactie • Reageer