×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Blog 24-03-2018   Elke dag ben ik opzoek.


 Elke dag ben ik op zoek naar iets waarvan ik niet weet of het wel bestaat. Elke dag vraag ik aan niemand  of die het soms weet, want stel je voor dat iedereen gaat zoeken en het net voor mij vind. Want wie wil er tegenwoordig nog wat delen, wie heeft er niet een verwachting als je wat doet voor een ander. En zeg nu niet direct dat jij geen verwachting ergens op of over heeft, ieder mens heeft ergens bewuste of onbewuste verwachtingen.

Ik heb mij vaak afgevraagd wat zoek ik nu eigenlijk? Ben er wel achter gekomen, ik zoek kennis, ik zoek eerlijkheid, ik zoek onder en achter alles een betekenis maar dan wel de diepe betekenis en geen oppervlakkige uitleg. Daar ben ik niet tevreden mee, ik zoek naar de betekenis van het leven zelf en ik zie steeds meer de echte waarde van het leven. Door de vele gespreken en ontmoetingen door alle jaren heen  zie ik dat vele het opgeven en een richting zoeken van 100% positiviteit, gemaakte vrolijkheid, gezelligheid en doen alsof ze erg gelukkig zijn. Vele mensen zijn zich niet eens bewust ervan, vele hebben wegen bewandeld die vol lag met verwachtingen, dat andere hun probleem moest oplossen. Of een spirituele of de zgn. paranormale weg, alles gedaan maar niets gevonden wat hen kon helpen, je kan ook zeggen ik heb niets ermee gedaan. En nu denken vele dat ook daar niets te vinden is. Ik vertel je een ander verhaal, wat ik gevonden heb over het leven zelf, dat het elven je uitdaagt, je vraagt te zoeken, te onderzoeken, te vragen maar wel bij mensen die jouw begrijpen. Geen mooie vriendelijk woorden maar woorden waar jij wat aan hebt.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact "Atlantis Centrum" through Facebook Messenger - ManyChat

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts