×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.

Blog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.


 Als ik een bericht voorbij ziet komen met, lieve mensen, lieve groep, dan krijg ik kippenvel en denk bij mijzelf als iedereen lief is waarom is er zoveel narigheid, wat willen die mensen dit het schrijven eigenlijk vertellen. Dat we positief moeten of mogen leven, dat negatief zijn niet mag. Altijd blij en vrolijk, altijd rondlopen met een lach, alles leuk vinden en alles doen, zelfs als je er geen zin in hebt dan toch doen.

Zijn alle mensen lief of zijn alleen de positieve mensen lief en de negatieve mensen dan, die somber zijn, even een dip hebben, die van nature nors zijn. Maar wat zegt dat dan eigenlijk niks toch ze genieten op een andere manier, niet zo uitbundig als anderen. Of willen die mensen die altijd maar positief over willen komen aandacht trekken, kijk mij ik sta positief in het leven.

Nou ik heb heel wat mensen ontmoet zowel positief als negatief, de positieve hielden vaak zichzelf een masker voor die onecht was. En de negatieve waren eerlijker, ook vaak wel met een masker maar wel waren het oprechte mensen.

Alle negativiteit in mijn leven heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik veel meer positief eruit kon halen, zonder was dat nooit gelukt.

Dus lieve mensen je mag beide zijn.

 

Groet Ries  

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!