×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Blog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.

Blog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.


 Als ik een bericht voorbij ziet komen met, lieve mensen, lieve groep, dan krijg ik kippenvel en denk bij mijzelf als iedereen lief is waarom is er zoveel narigheid, wat willen die mensen dit het schrijven eigenlijk vertellen. Dat we positief moeten of mogen leven, dat negatief zijn niet mag. Altijd blij en vrolijk, altijd rondlopen met een lach, alles leuk vinden en alles doen, zelfs als je er geen zin in hebt dan toch doen.

Zijn alle mensen lief of zijn alleen de positieve mensen lief en de negatieve mensen dan, die somber zijn, even een dip hebben, die van nature nors zijn. Maar wat zegt dat dan eigenlijk niks toch ze genieten op een andere manier, niet zo uitbundig als anderen. Of willen die mensen die altijd maar positief over willen komen aandacht trekken, kijk mij ik sta positief in het leven.

Nou ik heb heel wat mensen ontmoet zowel positief als negatief, de positieve hielden vaak zichzelf een masker voor die onecht was. En de negatieve waren eerlijker, ook vaak wel met een masker maar wel waren het oprechte mensen.

Alle negativiteit in mijn leven heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik veel meer positief eruit kon halen, zonder was dat nooit gelukt.

Dus lieve mensen je mag beide zijn.

 

Groet Ries  

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Karin van der Straaten
Zo moest ik dus ook ontdekken, dat ik door positief te blijven denken de hel ebter aan hebt egkunt- dus nu ga ik die aankijken en mag alles er zijn hehe
28-01-2018 18:43
28-01-2018 18:43
Ingrid Tips en meer
Men kan onvoorwaardelijk liefhebben. Sommige mensen, waarvan ik denk te weten dat ze op mij neerkijken, heb ik evengoed lief.
27-01-2018 23:22
27-01-2018 23:22
'Klein'
Dit heb je goed verwoord Ries, ik snap heel goed wat je bedoeld. Zelf ben ik ook niet de meest positief ingestelde persoon, toch schrijf ik ook wel eens: "Beste vrienden" of iets dergelijks maar dan meen ik dat ook. Maar inderdaad wordt wat somberheid e.d. niet op prijs gesteld; zo ben ik op Facebook heel wat 'vrienden' kwijtgeraakt. Zonder waarschuwing of zo. (hoezo schijnheilig, haha) Maar ik betrap me er ook wel eens op dat ik me positiever voordoe dan ik me voel omdat er een taboe op lijkt te rusten, als je je langere tijd wat minder voelt. Mensen zijn vaak ook bang voor negativiteit, het maakt sommige mensen angstig wanneer ze ervaren dat er ook ellende kan zijn. Op Yoors heb ik gemerkt dat ik toch steeds meer mezelf kan zijn, ook al ben ik vaak niet vrolijk. Hopelijk heb je iets aan m'n bescheiden mening en ik wens je alle goeds toe!
27-01-2018 19:58
27-01-2018 19:58
wakeupkitty
Interessant.. ook om te delen.. lieve mensen is voor een aantal ook een manier van aanspreken. Zoals beleefde Engelsen "dear" of "my dear" zeggen. Degenen die dat tegen mij zeggen moeten echt niets van mij. Wellicht dat zij die aanspreken met "lieve mensen" gewoon "beste mensen" of "hallo mensen/lezers/allemaal" bedoelen en zoek je er te veel achter?
27-01-2018 08:51
27-01-2018 08:51
notifications_noneadd
22-10-2018 06:52
2 volgers , 2 antwoorden