Blog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.

Blog  27-01-2018     Waar ik zo moe van wordt.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

 Als ik een bericht voorbij ziet komen met, lieve mensen, lieve groep, dan krijg ik kippenvel en denk bij mijzelf als iedereen lief is waarom is er zoveel narigheid, wat willen die mensen dit het schrijven eigenlijk vertellen. Dat we positief moeten of mogen leven, dat negatief zijn niet mag. Altijd blij en vrolijk, altijd rondlopen met een lach, alles leuk vinden en alles doen, zelfs als je er geen zin in hebt dan toch doen.

Zijn alle mensen lief of zijn alleen de positieve mensen lief en de negatieve mensen dan, die somber zijn, even een dip hebben, die van nature nors zijn. Maar wat zegt dat dan eigenlijk niks toch ze genieten op een andere manier, niet zo uitbundig als anderen. Of willen die mensen die altijd maar positief over willen komen aandacht trekken, kijk mij ik sta positief in het leven.

Nou ik heb heel wat mensen ontmoet zowel positief als negatief, de positieve hielden vaak zichzelf een masker voor die onecht was. En de negatieve waren eerlijker, ook vaak wel met een masker maar wel waren het oprechte mensen.

Alle negativiteit in mijn leven heeft er alleen maar voor gezorgd dat ik veel meer positief eruit kon halen, zonder was dat nooit gelukt.

Dus lieve mensen je mag beide zijn.

 

Groet Ries  

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zo moest ik dus ook ontdekken, dat ik door positief te blijven denken de hel ebter aan hebt egkunt- dus nu ga ik die aankijken en mag alles er zijn hehe
| 18:43 |
haha klopt helemaal alles is er
| 18:45 |
Men kan onvoorwaardelijk liefhebben. Sommige mensen, waarvan ik denk te weten dat ze op mij neerkijken, heb ik evengoed lief.
| 23:22 |
tja onvoorwaardelijk wordt vaak te gemakkelijk neer gezet, voor mij is het onvoorwaardelijk alles, je kan daar geen onderscheid in maken. we doen ons best maar het moet wel hanteerbaar zijn dus alle mensen onvoorwaardelijk liefhebben, nee onmogelijk,
| 00:11 |
Zal ik ook niet beweren.
| 10:01 |
weet ik hoor lees ik wel tussen je regels door
| 10:02 |
:) Ik doe dat ook vaak :)
| 10:13 |
Dit heb je goed verwoord Ries, ik snap heel goed wat je bedoeld. Zelf ben ik ook niet de meest positief ingestelde persoon, toch schrijf ik ook wel eens: "Beste vrienden" of iets dergelijks maar dan meen ik dat ook. Maar inderdaad wordt wat somberheid e.d. niet op prijs gesteld; zo ben ik op Facebook heel wat 'vrienden' kwijtgeraakt. Zonder waarschuwing of zo. (hoezo schijnheilig, haha) Maar ik betrap me er ook wel eens op dat ik me positiever voordoe dan ik me voel omdat er een taboe op lijkt te rusten, als je je langere tijd wat minder voelt. Mensen zijn vaak ook bang voor negativiteit, het maakt sommige mensen angstig wanneer ze ervaren dat er ook ellende kan zijn. Op Yoors heb ik gemerkt dat ik toch steeds meer mezelf kan zijn, ook al ben ik vaak niet vrolijk. Hopelijk heb je iets aan m'n bescheiden mening en ik wens je alle goeds toe!
| 19:58 |
bedankt voor je mening, positief en negatief bestaan niet voor mij, als je ze toch wil gebruiken is het heel simpel, negatief geeft de boodschap af om positief terug te vinden. we mogen niet negatief zijn omdat mensen dat niet begrijpen en angstig ervoor zijn, maar schijnheilig en zgn. positief zijn daar heb ik niks mee, prik ik wel door heen. dus liever wat nuchterder als te gemaakt. valse lachjes van zgn, vrolijkheid weg er mee
ik ben ik en leef op mijn manier maar wel eerlijk
| 00:08 |
Wat je bedoeld begrijp ik denk ik wel, nee positief, negatief, gewoon reëel, daar heb je wel een punt. Maar ik pas me soms wel aan omdat ik weet dat mijn 'mood' niet altijd geaccepteerd of gewenst is in de maatschappij... Voor een groot deel ben ik het wel met je eens hoor.
| 03:03 |
fijn te horen en wat de maatschappij wenst ik heb er lak aan, trouwens als je maar goed weet dat je je aanpast is het toch oke
| 08:43 |
Ja, dat denk ik ook wel, dank je wel ;-)
| 12:01 |
Interessant.. ook om te delen.. lieve mensen is voor een aantal ook een manier van aanspreken. Zoals beleefde Engelsen "dear" of "my dear" zeggen. Degenen die dat tegen mij zeggen moeten echt niets van mij. Wellicht dat zij die aanspreken met "lieve mensen" gewoon "beste mensen" of "hallo mensen/lezers/allemaal" bedoelen en zoek je er te veel achter?
| 08:51 |
het is vaak een gewoonte, een manier van aandacht trekken, mensen te raken kijk eens hoe ik met jouw omgaat, maar onder tussen als je verder kijkt, dan........
er achter zoeken? ja deden meer mensen dat maar eens
| 09:21 |
Eerlijk gezegd doet het mij weinig. Ik voel mij er niet beter, geliefder door of meer geneigd iets te doen. Ook niet aangesproken. Ik erger me meer aan iedereen verplicht als groet moeten zoenen
| 09:45 |
mij ook niet hoor maar valt me zo maar op
ja inderdaad is er ook zo een
| 15:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen