×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog  30-04-2018    Even mijn hoofd leeg.

Blog  30-04-2018    Even mijn hoofd leeg.


 Een leuke kreet, even mij hoofd leeg maken, even er tussenuit, gisteren in de nacht zaterdag op zondag een grote stroomstoring op Schiphol. Een van de drukste dagen van het jaar de mei vakantie, iedereen er even tussen uit omdat ik het verdient, ik heb het zo druk gehad, nou dat zal voor vele dan een enorme stress opleveren en de schuld ligt natuurlijk bij een ander. Logische gedacht toch, ik kan er niks aan doen dat er een stroomstoring is, nee klopt maar wie dan wel het gebeurd gewoon.

Maar ja sta je stil op de rijksweg  dan maar uitstappen en te voetverder of achteruit over de vluchtstrook om een andere afslag op te zoeken, dan denk ik wie heeft er nu een stoornis. Zien we dan geen gevaar meer, is het ik eerst, ik moet op vakantie, ik heb geboekt, waar zijn wij allemaal mee bezig, wat een chaos in ons hoofd. We lopen over van het willen en moeten, dat gebeurd allemaal in ons hoofd en denken dan even een paar dagen een leeg hoofd te hebben. Ja dat kan wel maar als je terug bent is je hoofd direct weer vol en draait op volle toeren en ben je alweer aan vakantie toe.

Ik zeg weleens is het niet beter voor om gewoon een leeg hoofd te hebben, gewoon de hele dag en dan hoor ik kan dat wel? Ja hoor mijn hoofd is voor 85% leeg en wat ik nodig heb is er op dat moment. Vergeet ik dan weleens wat, ja hoor net als ieder ander, maar ik maak het niet belangrijk meer.

Maar goed als je denkt dat een paar degen eruit helpt, mij prima maar vergeet een ding niet eens zal het niet meer gaan, van jong tot oud hebben nu al, depressies, burnout, zijn verward, weten van gekkigheid niet meer wat ze moeten doen om rust te vinden.

Nou rust is niet te koop, trouwens het is uitverkocht al jaren geleden.

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

Contact:    https://atlantis-centrum.com/atlantis-centrum/

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!