×

Yoors


Inloggen
×

YoorsBlog    7-3-2018        Soms weet ik alles.

Blog    7-3-2018        Soms weet ik alles.


 Als je veel weet en kan is dat best wel lastig, zeker als je handig bent dan vraagt iedereen kan je even helpen, kan jij dat voor mij doen je bent zo handig, ik kan dat niet. Zo was ik heel vaak bezig om klusjes te doen, best leuk om te doen. Maar toen ik het niet meer kon door omstandigheden, moest ik vaak weigeren ook dat was best weer lastig. Het waren leuke aardse bezigheden.

Ik kon en wist veel van klussen, nu alles anders is geworden weet ik nog veel en kan ik veel, als ik dit schrijf voelt het voor mij als ego. Maar het is wel zo dat wat ik nu kan en weet minder gebruik van gemaakt wordt als bij het aardse klussen, misschien moet ik nu maar een spirituele klusser worden.

Kennis doe je op door veel te lezen, te zoeken, te onderzoeken, het in de praktijk neer zetten en het dan gaan leven. Door iets veel te doen krijg je ervaring, toch kan je heel veel boeken lezen, ik heb er duizenden gelezen, toch door de vele gesprekken, meditaties en cursussen die ik geef krijg je pas echte ervaring.

Om ervaring op te doen kan je hulpmiddelen gebruiken, zoals kaarten, pendel, foto’s, je kan eigenlijk van alles gebruiken. Toch hoef je er niet afhankelijk van te worden, je hebt namelijk niets nodig om iets te weten of te doen.

Wat helpt is, jezelf kennen, eerlijk zijn naar jezelf, weten wat je geeft aan een ander dat je er zelf ook ervaring in hebt, jezelf onderzocht hebt wat het bij jou gedaan hebt.

Een ervaringsdeskundig wil niet zeggen dat het begrepen is, vaak heeft iets ze geholpen en dat brengen ze naar buiten terwijl ze zelf nog volop aan het ervaren zijn en zichzelf nog mogen helpen

Soms weet ik alles maar meestal weet ik nog niets

 

Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

  https://manychat.com/l2/627503520729825

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!