Blog    8-3-2018        Ik moet het zelf doen.


 Ja ook ik, niemand die iets voor mij doet, moet alles maar alleen opknappen en doen maar soms ben ik dat echt zat. Ik moet het zelf doen zorgt ervoor dat ik maar tegen muren aan blijft lopen. Dat het leven net een film is die zich elke maand herhaald, met dezelfde situaties, problemen ja soms zelfs met ziektes of kwaaltjes. En het stomme is dat ik steeds opnieuw een kaartje koop voor die zelfde film en dat ik al weet wat er komen gaat.

En als ik vraag hoe kan dat nu roepen er vele, komt wel goed maar ze zeggen nooit wanneer, het gekke ervan is dat degene die dat roepen precies hetzelfde hebben.

Is er nu niemand die echt weet hoe ik eruit kan komen? Jawel pas nog iemand, die tegen mij zei jij het rust nodig, een poosje een time out, nee riep ik gelijk geen tijd, te druk. Dus zei degene jij wil heel graag een burnout, nee riep ik dat overkomt mij niet.  Nou als jij zo doorgaat dan komt hij gewoon op viste bij je en denk er om het is er een die je niet meer kwijt raakt. Toen zei ik even niets, de ander vervolgde weet je wat jij eens mag gaan proberen mediteren of Yoga, haha Yoga mij zelf in een knoop leggen zeker, nee dat is nu precies wat  de echte Yoga niet doet, dat zijn maar waardeloze aftreksels ervan. Nou zo’n stom advies heb ik nog nooit gehad, ik zei heb je ook een meditatie pil of een Yoga pil?      

Nou dan doe jij het toch lekker zelf, zal je in ieder geval niets echt brengen, succes ermee.

 Fijne dag, Ries        P.S het zou fijn zijn als dit je aanspreek het te delen, bedankt

  https://manychat.com/l2/627503520729825

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!