×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ga ik dit weekend......


Ga ik dit weekend 10.000 YP halen?  Pff duurde wel een tijd, maar ach wat was mijn bedoeling? Die mooie auto kopen nou ja het kan een aanbetaling zijn (haha)

Mijn bedoeling is heel simpel, mensen uitdagen, er hun gedachtes erover te laten gaan van wat ik vertel en uitleg, niet omdat ik gelijk heb want ik heb geen mening of overtuigen ergens van, wel een visie maar die veranderd per minuut. En nu zie ik een lichte groei van mensen die lezen en maar gelukkig ook reageren.

nou als ik dit wekend  die stand haalt ga ik niemand bedanken maar ben dankbaar voor dat jullie mij lezen, wat mooi zou zijn als we gingen delen, ik doe dat ook al wat meer

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts