Druk, druk, druk

Druk, druk, druk


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Even een kort persoonlijk blogje tussendoor. Momenteel ben ik in verband met de participatiewet aangemeld bij een workfast traject. Dit betekend dat er van mij verwacht word dat ik 36 uur per week bezig ben met solliciteren. Betekend wel dat ik mijn blogs tussendoor zal schrijven en dus minder zal plaatsen. De volgende zit wel in mijn hoofd, maar er zit een beetje veel in mijn hoofd op het moment. Ideeën om blogs te schrijven, ik wil een e-boekje maken, solliciteren, zaken regelen voor mijn dochters, soms alles tegelijk. Ik ga eerst maar eens het één en ander op een rijtje zetten, voordat ik ze straks niet meer allemaal op een rijtje heb ;)


Ondertussen kunnen jullie natuurlijk gewoon al mijn blogs terug lezen op https://yoo.rs/rinske/

 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Succes daarmee.
| 20:52 |
Succes
| 21:20 |
succes
| 10:10 |
succes er mee
| 10:06 |
Heel veel succes en sterkte..
| 07:44 |
Sterkte
| 02:23 |
Heel veel succes!
| 20:54 |
Ik wens je heel veel succes!
| 20:49 |
succes met alles!
| 18:06 |
veel succes! tot gauw!!!!
| 17:31 |
Gewoon rustig doorgaan. Iedereen werkt op zijn eigen tempo. Dat is op het werk zo voor een baas, dus thuis ook voor het workfast traject. Je kunt niet meer doen dan je best.
| 17:12 |
Alles één voor één, zoals de boterham. Wij vrouwen kunnen wel goed multitasken (sorry, mannen ook wel...) maar komt tijd komt raad. Prioriteiten stellen. 36 uur vind ik overigens niet reëel gezien het beschikbare aantal vacatures. Maar dat zal dan wel aan mij liggen...
| 16:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen