Mijn darmen en aloë vera

Mijn darmen en aloë vera


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Darmen blijven lastig als ze niet werken zoals het hoort. Ik heb zelf IBS en weet gewoon dat ik geen witbrood en varkensvlees moet eten. Ik kan me nog goed de avonden/nachten herinneren dat ik als kind lag te huilen in bed van de buikpijn. Je zag dan aan de buitenkant dat mijn darm opgezet was en je kon hem zien kloppen. Door de jaren heen ook van alles geprobeerd aan probiotica. Dat begon ooit met yakult. Lekker drankje, erg duur en het werkte voor mij niet. Altijd als ik weer iets tegenkwam bij de natuurwinkel waar detox op stond dacht ik: zal dit dan werken? Uiteindelijk ben ik 2 jaar geleden begonnen met het drinken van pure aloë vera gel van Forever Living Products en eindelijk, na 41 jaar geleefd te hebben met een hele vervelende darm, had ik iets gevonden wat voor mij wél werkt. Geen gerommel in mijn buik meer, geen pijnlijk opgezette kloppende darm meer, niet meer als een idioot naar de wc moeten rennen en als leuke bijkomstigheid gewicht verloren. Uiteraard wilde ik ook weten of dit effect ook echt door de aloë kwam en of het uitmaakte welke aloë ik dronk. Dus een tijdje niet gedronken en na zo'n 2 maanden kwamen mijn klachten langzaam terug. Vervolgens de pure aloë gel van de Tuinen gehaald. Helaas had deze niet hetzelfde effect als de aloë van Forever. Weggegooid geld dus. Nu drink ik weer iedere ochtend 30 ml. aloë van Forever en ben nog steeds klachten vrij.

Image title

Image title

Image title

Image title

Lees ook mijn promoblog

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja geweldig
| 03:41 |
top product is het, mijn tante heeft hier ook veel baat bij gehad!
| 18:47 |
Ik ken iemamd die heeft hier ook veel baat bij.
| 14:40 |
mooi en beloond met 5 sterren
| 18:52 |
Wat goed. Ik heb een kindje met een beschadigde darm die niet tegen milieuinverontreiniging kan en niet natuurlijke stoffen niet af kan breken. Door een dieet zonder gluten, melk, suiker en met alleen onbespoten biologische voeding is zijn darm langzaam aan het helen. En daarmee ook zijn gedrag want daar had zijn kapotte darm veel invloed op. Ken je het GAPS dieet? Werkt ook heel goed bij darmproblemen.
| 20:02 |
Nee die kende ik nog niet (nu wel, thanks :) ) Wel het FODMAP dieet.
| 20:24 |
Nee, kende het ook niet. Je ziet maar. Veel mensen voor verder te helpen
| 03:44 |
Klopt volledig dit informatief mooi artikel
| 03:43 |
Fijn voor je, als het werkt dan werkt het
| 18:21 |
Ja , werkt bij iedereen. Super resultaten.
| 03:52 |
Aloe vera is ook goed als je psoriasis hebt! Super spul :)
| 17:06 |
Klopt! In combinatie met een bepaald voedingspatroon voor de bijnier werkt het nog beter :)
| 17:11 |
Ja de voedingssupplementen. Zijn altijd een topper. Zeker bij supplementeren
| 03:54 |
Ja, is ook goed voor mensen met psoriasis. Door onze bijenproducten lijk de propolis er in toe te voegen bij de Aloë Vera, kom je aan de propolis crème. Heb je veel baadt bij.
| 03:48 |
aloe vera is een geweldig spul
| 15:45 |
Volgens mijn huisarts kun je weinig aan spastische darm doen
| 22:32 |
Dat zegt iedere huisarts. Hou er rekening mee dat een huisarts medicijnen heeft gestudeerd, niet zoals vroeger gezondheidskunde. Hij of zij is er dus op getraind medicijnen voor te schrijven. Van voeding hebben ze zelden echt verstand. De mijne geeft dit ook gewoon toe.
| 15:55 |
& nog 'n probiotica aan toe supplementeren bij de kannen. Je darm is zo zuiver als splinternieuw
| 03:57 |
Toch aan spastische darm kun je het verhelpen met de volledige reiniging met onze 4 kannen. Zeker uitproberen. Zowel 's morgens als 's avonds, borreltje. Er zitten aminozuren , vitaminen , mineralen in verwerkt. De saponine geeft zeepspoeling voor de darmen. Super gezond
| 03:51 |
Ik wil niet heel rot overkomen, maar ik heb zelf ook spastische darm syndroom.

En dit product is daar zeker niet de oplossing voor dit product is net als de it workshop wraps gewoon een distributie product die doorverkocht probeerd te worden.

Iedereen weet dat spastische darm bedwongen moet worden met een strak dieet. Eten op vaste tijdstippen etc. Bruin brood volkoren granen.
| 11:25 |
Voor mij is het wel een oplossing. En omdat het mij helpt deel ik die ervaring graag. En juist met een spastische dikke darm moet je uitkijken met granen i.v.m. gluten. Als je echt een spastische dikke darm hebt zou je dat zeker moeten weten ;)
| 18:15 |
Ja, dit is een product dat middels networkmarketing verkocht word en niet via een winkel keten. Als je het liever in de winkel koopt kan je de pure aloë vera gel bij de Tuinen halen. Het nadeel van die gel is echter dat het via verwarming gestabiliseerd word waardoor veel voedingsstoffen verloren gaan. En wat is er mis met networkmarketing volgens jou?
| 18:27 |
Ik zou dan juist de granen en gluten eruit gooien. In ieder geval tarwe.
| 20:04 |
Je komt niet rot over. Je hebt je mening uiteraard
| 03:59 |
Gewoon doorzoeken tot je gevonden hebt wat voor jou werkt! Topadvies!
| 15:04 |
Goed spul inderdaad. Kan ik iedereen aanraden
| 22:01 |
Wat heftig zeg, gelukkig heb je er nu een oplossing voor gevonden!
| 19:51 |
Fijn om lezen dat het nu darmkundig beter met je gaat!
| 16:15 |
ik doe oefeningen voor mijn trage darmen
| 16:01 |
Dat is niet fijn darmproblemen hebben. Ik heb al jaren last van mijn darmen nu weet ik waarom. Ik gebruik nu een poeder en tabletten ( natuurlijk).
| 13:52 |
Tijd voor onze producten te leren kennen
| 04:07 |
Kijk dat is goed als je een product hebt wat goed werkt. Zelf varieer ik met probiotica. Ik wissel af met tabletten zodat ik steeds andere stammen binnenkrijgt. Drankjes neem ik

liever niet omdat het vaak gezoet is.
| 13:26 |
Variatie is zeker belangrijk! De aloë van Forever is niet extra gezoet. Dat is waarschijnlijk ook de rede dat mensen het in eerste instantie niet weg krijgen. Aloë is van nature licht bitter en het is een smaak waar je aan moet wennen. Daarom heeft forever ook de peaches ontwikkeld. Dat smaakt lekkerder en bevat meer vezels.
| 13:49 |
Dat het niet extra gezoet is, is een voordeel. Ik zou het door mijn lepelbare smoothie kunnen doen natuurlijk. Zal het eens gaan proberen tzt..
| 13:56 |
Door een smoothie of door sap naar keuze. Eigenlijk kan je het door van alles gooien, zolang het maar niet warm word. Dus niet door thee ;)
| 16:57 |
Nou dan ga ik zeker kopen, want ik ben dol op variatie..
| 17:57 |
Ik ken het product wel maar ik krijg het écht niet weg. Yakult help bij mij wel goed, ik heb bij bepaalde producten snel last van mijn buik.
| 12:51 |
Welke van de 4 heb je geprobeerd?
| 13:13 |
Ik kan geen enkel aloë vera product wegkrijgen. Ik word direct na het nuttigen erg beroerd. Op mijn huid gebruik ik het wel, het is op dat punt een wonder middel.
| 15:01 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen