Een goede blog

Een goede blog


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mensen die mij al wat langer volgen, zullen een groot aantal blogs van mij hebben gezien, en zullen zich misschien afvragen waarom er de laatste paar jaar zo weinig blogs van mijn hand komen. Het antwoord is zowel simpel als ingewikkeld, ik probeer te bloggen over dingen waar normaal niet over geschreven wordt, en voor een goede blog moet je flink wat tijd vrijmaken. Daarnaast moet je de mensen ook nog eens weten te boeien. Tijd, als je werkt in een familiebedrijf, heb je daar weinig van, zeker als je ook nog in het vrijwilligerswerk actief bent. Daarbij komt dat ik een hele oude hobby weer heb opgepakt, het fotograferen. Ik ben daar destijds mee gestopt omdat het afdrukken van de foto's een nogal dure bezigheid was. Daar heeft de digitale fotografie flink verandering in gebracht. En de simpele camera's zijn ook een heel stuk verbeterd, had mijn eerste camera nog 3 megapixels, mijn huidige compactcamera gebruikt er 16. En mocht ik onverhoeds de camera vergeten, wat bij hoge uitzondering wel eens gebeurt, kan ik nog terugvallen op de camera van mijn telefoon met 13 megapixels. Over vooruitgang gesproken, mijn vorige compactcamera uit 2007 had 12 megapixels, en maakte al prachtige foto's. Door uit te leggen waarom ik niet blog, zie je maar weer dat er zomaar een blogje kan ontstaan.....Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het is waar. Om een goede tekst te schrijven heb je tijd nodig. Ik heb dit met plezier gelezen!
| 21:24 |
En een leuke ook!
| 20:50 |
Gelukkig kan je kwaliteit fotografie genoeg kwijt hier
| 20:45 |
Alleen is het jammer dat ik niet off-line kan posten, zoals bij Instagram.
| 10:32 |
Zal allemaal toekomstmuziek zijn :-) hebben ook nog geen app maar staat op het verlanglijstje vertelden ze. Contact met yoors is ook soepel, jij vraagt, zei teageren
| 10:34 |
Klopt, ik heb ook al contact gehad.
| 11:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen