Nieuwe schoenen.

Nieuwe schoenen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ken je de uitdrukking "nou breekt mijn klomp"? Ik ken hem inmiddels in een andere uitvoering, in de vorm van een gebroken schoen. Kortom, tijd voor nieuwe schoenen. Dat het meer voeten in de aarde zou hebben, kon ik op dat moment niet bevroeden.

Op een mooie warme donderdagavond trok ik de stoute schoenen aan en ging op de fiets naar het Amstelveense stadshart. Na wat rond gewinkeld te hebben, kwam ik een paar schoenen uit, die in prijs ook nog eens meevielen. Voor dertig euro zou ik er weer een tijdje tegenaan moeten kunnen. Het woord "zou" geeft al een beetje onzekerheid aan, een slechte combinatie met mijn persoontje. Bij de kassa aangekomen rekende ik af en dacht binnen een paar minuten, met mijn aankoop, het pand te kunnen verlaten. Nadat ik afgerekend had, moest het alarm van de schoenen af. Na diverse verwoede pogingen van de caissière, bleef het alarm onverbiddelijk, deze schoenen gaan het pand niet verlaten, dus bleef het alarm piepen. Ik kon mijn adres achterlaten, dan zou men mij bellen als het probleem opgelost was.

Eerlijk gezegd had ik een beetje haast, immers ik had een redelijk spoedeisende reden om aan nieuwe schoenen te komen, vandaar dat ik maar even naar het Gelderlandplein fietste. Bij een schoenenwinkel op dat plein, stonden dezelfde schoenen tegen, althans dat dacht ik, dezelfde prijs. De verrassing kwam bij de kassa."Deze schoenen zijn in de aanbieding, u krijgt 20% korting“. Dat was mooi meegenomen. Met mijn nieuwe aanwinsten ging ik weer met de fiets terug naar Amstelveen.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Korting is nooit weg.
| 22:18 |
Ik zal je aanvullen, .....zeker voor een Hollander.
| 00:06 |
Fijn die ellende
| 17:53 |
Door het universum geholpen aan een voordeeltje, wie wil dat niet? Leuk geschreven!
| 14:32 |
Dit zijn al wat oudere stukjes om even uit te proberen hoe het bloggen op Yoors gaat.
| 15:02 |
Ideaal die korting toch!
Genieten!
| 14:07 |
Jaja, dit heet een "bijkomend voordeel".
| 15:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen