×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn leven als een schrijver/dichter/self-taught artist.

Mijn leven als een schrijver/dichter/self-taught artist.


Het leven van een schrijver is niet altijd even makkelijk. Ik schrijf verschillende genres en dat maakt het zo uitdagend. Nu ben ik bezig met een aantal verhalen tegelijk. Dat klinkt verwarrend, maar is juist heel verfrissend. Mijn werk waar ik het trotst op ben is The Alpha Brothers. Een Engels verhaal in het weerwolf genre. Verder ben ik bezig met een verhaal over een systeem, het is erg ingewikkeld om het uit te leggen, dus dat doe ik later een keer. Laten we het er op houden dat het nogal... vreemd is. Kinderen die uit de werkers-klasse worden gestolen als een baby, en onder worden gebracht bij een rijke familie. De Rijken wonen apart van de rest, met als scheiding een enorme muur. Nu is er iedere 5 jaar een soort wedstrijd waardoor er kinderen weer terug kunnen naar hun biologische ouders, terwijl de hoofdprijs is om bij de Rijken te mogen blijven wonen. Nogal ingewikkeld, maar dit is echt het topje van de ijsberg. Ik hou ervan om mijn personages uit te dagen tot confrontatie met zichzelf en andere.

Verder dicht ik veel. Vooral over liefde en liefdesverdriet, maar ook over personen, gebeurtenissen en zelfs over vrijheid. Deze kun je vinden op mijn Wattpad account btw. Annaxx01.

Ik maak prachtige schilderijen en tekeningen, maar meestal niet met ogen. Dat komt niet omdat ik ze niet kan tekenen, ik kan een heel universum in ogen tekenen, maar omdat mijn collecties over eenzaamheid en onzekerheid gaan. Over depressie en over hartverscheurend verdriet.

Hope you enjoy your stay,
Robin
imperfecte.perfectionista
Ik herken mezelf heel erg in je beschrijving hier. Ik ben ook graag bezig met schrijven van verhalen, opinies, muziek en gedichten. Daarbovenop teken ik ook graag, en verberg ik de ogen meestal, om exact dezelfde reden. (Bezige bijtjes zijn wij toch)
15-04-2017 14:56
15-04-2017 14:56 • 1 reactie • Reageer
Annaxx01
Aaaah... sorry voor het late reageren. Ja inderdaad! Het leven is zo leuk als jezelf bent. Ik speel Cello, Piano en ik zing. Schrijf muziek, verhalen en gedichten. Ik teken en doe, maar goed dat had je al kunnen lezen. Dankje voor je review :)
16-10-2017 19:57
16-10-2017 19:57 • Reageer