Digitaal Tekenen: Getting started (3)

Digitaal Tekenen: Getting started (3)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een heel korte toevoeging op mijn series waarin ik het wil hebben over... lagenfuncties!

Lagenfuncties? Ja, lagenfuncties! In digitale tekenprogramma's werk je namelijk vaak met lagen. En je kunt die lagen een bepaalde functie geven waardoor hij invloed heeft op de tekening. Klinkt vreemd, geen zorgen. Ik heb een beeld erbij gemaakt.

Dat vlekje waaronder 'Base Colour' staat is de enige kleur die ik in dit voorbeeld gebruikt heb. Ik heb vlekjes gemaakt met die laag en ben er vervolgens overheen gegaan met dezelfde kleur, in een andere laag met functie zodat je kan zien wat het doet. Je hebt het uiteraard niet nodig, maar deze kunnen je helpen om snel een tekening een interessante look te geven. Expirimenteer hiermee en zie hoe het je tekeningen kan beinvloeden!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw, interessant. Dat wist ik nog niet. Goed om te weten, bedankt ^^
| 10:04 |
Graag gedaan! Hoop dat je er wat aan hebt!!
| 10:20 |
Zeker! :)
| 11:58 |
Hier heb ik van geleerd, goed uitgelegd
| 09:32 |
Mooi, bedankt :D
| 10:20 |
Toppie hier leer ik van ;)))
| 09:27 |
Graag gedaan!
| 10:20 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen