Hoe ik Ling heb getekend (video)

Hoe ik Ling heb getekend (video)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik hoop dat jullie deze video leuk vinden want in the middle of nowhere is het echt een gedoe om een video te uploaden naar YouTube met een internet connectie van -40. Enjoy!

Commission info

Ook een tekening kopen van je favoriete personage?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jeetje, volgens mij gebruik je geen "gum" of zo, je doet gewoon alles in een keer, zonder correcties. Heel knap.
| 16:32 |
Alleen om vormen wat bij te werken soms :) dankjewel!!
| 18:15 |
Het is leuk om te zien hoe je te werk gaat. Het geeft me wel een diee, al zou ik verder moeten opzoeken enzo voor de details. :)
| 13:47 |
Voornamelijk experimenteren, ik wilde voornamelijk mijn proces laten zien want anders is het lastig om nog je eigen weg te vinden haha
| 14:15 |
Ja dat snap ik :)
Maar moet toch nog tijdje wachten voor ik tekentablet heb :p
| 14:46 |
De muziek vind ik te druk sorry maar dat maakt het kijken voor mij niet prettig ,,,en ik hoopte op een rustige stap voor stap uitleg hoe het nou werkt met zo een teken tablet ,,,ik hoop dat je die ook eens maakt ,,,,verder wel gaaf om te zien alleen leer ik hier niks van dit gaat te snel voor mij wat ik dus heel erg jammer vind
| 13:33 |
Ik had even niets beters, sorry. En ik wilde er nog wel zo een maken, maar ik wil ook niet alles precies voorkauwen want je moet er uiteindelijk je eigen weg in vinden. Ik kan alleen nog niet echt mijn scherm opnemen, dus dat is best lastig.
| 14:15 |
T gaat mij erveen beetje om hoe je werkt met de tekentablet im zeg maar een beetje op weg te komen ,,,ik zit er over na te denken om er een aan te gaan schaffen vandaar ;))
| 18:08 |
Ohhhh maar dan kan ik wel een video maken met mijn andere tablet? Denk niet dat je meteen een monitor tablet koopt namelijk, dan kan ik wel even mijn oude normale tablet demonstreren als je dat leuk vindt?
| 18:17 |
Ja heel erg graag joepieeeee
| 18:45 |
De muziek is trouwens een nightcore van my demons en ik weet niet waarom deze zo zacht staat
| 12:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen