×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Volledig op maat gemaakte zeemeerminnenstaart kopen.

Volledig op maat gemaakte zeemeerminnenstaart kopen.


Nu ik eindelijk een voorbeeld heb om te laten zien en wat heb uitgeprobeerd wil ik staarten gaan verkopen. Ik werk maar aan 1 staart tegelijk. De staarten die ik maak kunnen gebruikt worden voor zwemmen zonder enkel probleem. Onthoud wel dat je alleen met een staart moet zwemmen als je een ervaren zwemmer bent. Zwem eerst alleen met monovin als je niet zeker bent of je een staart aankan. Als je denkt dat jij of je kind het aankan (ze zijn superleuk voor kinderen, maak je geen zorgen, zo moeilijk is het ook weer niet. Ik zou zeggen dat kinderen vanaf een jaar of 12 prima in staat zijn om met staart te zwemmen als ze hun diploma's hebben.) dan zijn hier de kosten!

Monovin: Afhankelijk van welke je wilt, en of nodig hebt, kindermaten zijn rond de 30 euro en volwassen maten een stuk hoger. Wat ook een optie is is dat ik zelf een monovin maak uit zwemflippers. Dit heb ik nog nooit gedaan, maar ik heb heel vaak gezien hoe het moet en het is niet heel lastig. Wat ook een optie is is dat je me zelf een link van marktplaats of bijv. Ebay stuurt. Naast verzending komen hier uiteraard geen kosten bovenop.

Als je al een monovin hebt dan kan ik daar ook gewoon een staart voor maken, dan moet je me alleen de maten geven. Later wordt dit nader uitgelegd.

Stof: Afhankelijk van het type stof, verwacht dat het rond de 30 euro komt.

Vinnen: 10 euro voor de eerste kleur (verzendkosten meegerekend dus) vanaf daar 3 euro per extra kleur.

Tijd die ik erin stop: Ik reken het minimumloon voor mezelf, ik ben 17 dus dat is 3 euro en 9 cent per uur. afhankelijk van hoe ingewikkeld de staart is zal ik sneller of langzamer klaar zijn, een gewone effen staart kost me ongeveer 3 uur denk ik, een staart met veel vinnen kost me een stuk langer. Het hangt allemaal af van wat je wilt. Ik houd een logboek bij waarin je kan zien hoe lang ik aan wat heb besteed en als je ergens vragen over hebt moet je dat gewoon zeggen :)

Het proces: Eerst komen we samen tot een ontwerp, dan vraag ik geld om de materialen te bestellen en vraag ik je om je maten op te nemen en op te sturen. Dit doe je door tape te nemen en om de 5-10 centimeter een streepje te zetten. Dit plak je op je been en buik, tot waar je je staart wil hebben. Als je al een monovin hebt moet je ook rekening houden met de monovin. Dan meet je bij ieder streepje de omtrek van je lichaam en die schrijf je op. Je stuurt mij de afstand tussen de streepjes toe en de maten (als je bestelt krijg je een uitgebreidere uitleg, no worries).

 Zodra ik alles heb ga ik de staart maken. Als deze af is vraag ik om het geld voor het werk wat ik erin heb gestopt en de kosten van het verzenden. Zodra ik dit binnen heb gaat de staart op de post en komt hij naar jou toe.

Als ik enig reden heb om het maken van de staart te schrappen, als bijvoorbeeld het gevoel dat je niet gaat betalen, of andere situaties die nadelig voor mij kunnen zijn heb ik alle recht dit te doen. Ik steek veel werk in wat ik doe en ik tolereer het niet als ik het gevoel heb dat hier misbruik van wordt gemaakt.

Dit is de staart die ik voor mezelf heb gemaakt als voorbeeld. Als je geinteresseerd bent kun je me een prive berichtje sturen :)


Een paar noodzakelijke waarschuwingen: ZWEM NOOIT ALLEEN IN EEN STAART! Zorg altijd dat je een buddy bij je hebt voor de veiligheid (en het is leuker!) Zwem niet waar je niet zonder staart zou zwemmen. Blijf als je net begint altijd ergens waar je er snel weer uit kan komen. Verlies kinderen in een staart niet uit het oog. Als iemand namelijk bijna verdrinkt door onverantwoordelijk gedrag hebben we daar allemaal nadeel van, ik zou het leuk vinden als zeemeerminnenstaarten toegestaan bleven in Nederland.
An
Heel erg knap gemaakt
19-06-2017 11:24
19-06-2017 11:24 • 1 reactie • Reageer
Robynn
Dankjewel ^-^ ik wil nog zelf een monovin maken zodat ik ze voor minder kan verkopen haha
19-06-2017 12:27
19-06-2017 12:27 • 1 reactie • Reageer
Jolijn
Oef, ik snap de kosten wel, maar ik zou het zelf niet impulsief aankopen. Zo'n 125 euro voor een volwassenen als mijn berekeningen kloppen.
16-06-2017 23:35
16-06-2017 23:35 • 1 reactie • Reageer
Robynn
Afhankelijk van de monovin helaas, die dingen zijn duur. Als ik zelf de monovin maak kost het wel meteen een stuk minder, en als je al een monovin hebt al helemaal :)
16-06-2017 23:49
16-06-2017 23:49 • Reageer