Disney villains

Disney villains


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Onlangs kwam ik op bol.com deze Disney villains boeken tegen.  De kaft sprak me al meteen aan dus ik was zeker geïnteresseerd. Na even te gaan opzoeken waar ze nu juist over gaan was ik als Disney fan helemaal verkocht. Deze boeken gaan over het verhaal van de slechterik in het verhaal. Hun eigen verhaal hoe het nu komt dat ze slecht zijn geworden. Want dat gebeurd natuurlijk niet zomaar. 

Het is de schrijfster Serena Valentino die in samenwerking met Disney deze boeken heeft geschreven. Ze zijn wel in het Engels maar het is echt heel vlot geschreven en makkelijk te lezen.   De 3 boeken die al uit zijn gaan over Ursula ( de kleine zeemeermin) , Beest ( Belle en het beest), en de boze stiefmoeder ( sneeuwitje). 

Ik ben zelf in het boek van Ursula begonnnen deze heet Poor Unfortunate soul.

Ik laat jullie zeker weten wat ik er van vond als ik hem uit heb gelezen. 

Het volgende boek dat er aan komt gaat over Malificent (Doornroosje) deze ga ik natuurlijk ook kopen. 

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kon me herinneren dat mijn zus het over dit soort verhalen had; zij had een goed boek gelezen over de Hartenkoningin uit Alice in Wonderland. Ik ben wel benieuwd, maar ikzelf kan nooit de tijd of motivatie vinden om te lezen.
| 14:24 |
Ow dit is wel echt tof zet ik ook op mijn boeken lijstje.
Thanks voor de tip!
| 15:25 |
Ooh die plaats ik op een leeslijst! Ik heb wel al de verfilming gezien van Malificent en is zo prachtig! Een aanrader!
| 10:34 |
Ja die film is inderdaad echt een aanrader.
| 10:23 |
Ze staan ook op mijn leeslijst! Ben zeker benieuwd wat je ervan vindt ;3
| 09:08 |
Ik laat het zeker weten!
| 10:23 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen