Agressie in het verkeer.

Agressie in het verkeer.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik  als dagelijkse rijder komt dat te vaak tegen dat mensen die achter het stuur zitten het gevoel hebben dat zij de de koning op de weg zijn. Ik ga nu naar rechts zonder mijn richting aan te geven en dat een ander dan op zijn rem moet gaan staan boeit mijn niet. Of tijdens het invoegen wat meestal als een ritssluiting gaat om en om er opeens een automobilist denkt dat om en om is niets voor mij ik klap hem er ook even voor. Met als gevolg getoeter en een middelvinger. Waarom doet men dat toch.

Voorbeeld 

Ik rijdt over de A 16 t.h van Barendrecht (vaanplein) iedereen gaat ruim op tijd invoegen om bij Barendrecht af te slaan. Wat doen sommige mensen rijden op de tweede baan en op het laatste moment snijden je ze af en gooien hem er voor.Geeft de mensen dat een kick of wat is dat toch. Op werk keurige mensen en als ze dat stuur in de handen hebben Remi recht van de sterkste. Met als gevolg boze gezichten,elkaar na zitten of foto,s maken en op internet gooien inclusief kenteken. Wat bereiken mensen hier mee. Niets . Je bent misschien 1 minuut eerder thuis. Whoo dat is natuurlijk wel belangrijk. 

Jong en oud doet hier aan mee. Privé loopt het niet dus we reageren het af in het verkeer. Als je gaat rijden houdt je hoofd koel. Houdt afstand en laat  je niet verleiden door agressie. Het rijdt veel relaxter. En zit je even niet lekker in je vel maar reageer dit niet af in het verkeer. Er kunnen ongevallen door komen met zwaar gewonden of erger doden. Dat wil je toch niet op je geweten hebben. Rijd relax en houdt afstand. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een goeie waarschuwing. Een heer in het verkeer is vaak een dame.
| 14:12 |
Voor mij een reden om niet meer met de motor naar het werk te gaan
| 20:50 |
ja wordt steeds gekker 
| 21:26 |
Mooi geschreven. Als ik met de auto ben zijn mensen heel agressief naar me precies zoals je het beschrijft, ben ik met de motor doen mensen dat niet geven ze me de ruimte en laten ze me voor gaan. Klinkt gek maar ik voel me op de motor ontspannender en veiliger.
| 07:31 |
bedankt voor je reactie
| 21:54 |
Hoogst irritant , en je hebt helemaal gelijk. De auto is een sort van 'eigen verplaatsbaar territorium'  waar alles en iedereen voor moet wijken. Ja ongeacht rangen standen, opleiding, afkomst kleur en noem maar op.  Het 'ieder voor zich en God voor ons allen ' principe.  de letterlijke 'begrenzing' van de auto doet kennelijk aannemen dat ze dat 'beschermd'..  Het psychologische effect  van ...    Ben je mooi mee...sommigen leven het tot levensgevaarlijk aan toe uit !  helemaal gelijk Gerrit
| 08:34 |
mee eens 
| 21:54 |
Ik rijd zelf niet en daar ben ik blij om. We rijden regelmatig lange afstanden, maar tegenwoordig ben ik van ik bang in de auto. Telkens gebeurt er wel wat. Vorige week nog reed een vrachtwagen bijna de gracht in voor ons neus. En maar slingeren doordat hij enorm terugtrok aan zijn stuur
| 21:34 |
ja tis elke dag opletten 
| 22:20 |
Het zijn vaak wel dezelfde mensen en of dat aan privé ligt betwijfel ik. Er wordt volop gebeld en je ziet de bestuurders die dat doen afzakken wat tempo betreft en zij zijn zeker herkenbaar aan hun rijgedrag. Wat is er gebeurd met handsfree bellen? Net als begrensd gewoon met stille trom verdwenen?
Onlangs had ik een vrachtwagen als bumperklever
.gewoo  pushen binnen de bebouwde kom waar je max 50 mag rijden mij probeten met 80 te laten rijden.. groot licht signalen, toeteren... Deze bestuurders vinden zichzelf zeker geweldig. De anderen zijn losers, zondagsrijders, houden het verkeer maar op.
| 11:57 |
klopt .bedankt voor je reactie 
| 21:35 |
Ja enorm irritant is dat hé? Snap dit gedrag ook nooit, waarom doen ze dit? Het voelt ook zo intimiderend als mensen zo doen, je voelt je dan haast "teveel" op de weg..
| 11:34 |
mee eens. Bedankt voor je reactie 
| 21:35 |
Zie mijn open brief aan wegmisbruikers :)
| 10:30 |
Het wordt steeds asocialer
| 07:22 |
klopt 
| 21:36 |
Geloof mij: als dit zo opvalt komt er ander weer!
Hier in de buurt was het vandaag ook weer raak: ik voorspel onweer!
| 01:58 |
Ik zit dagelijks op de weg en het valt mij elke dag op. 
| 05:24 |
Bedankt voor je reactie 
| 05:24 |
Jammer dat agressieve rijgedrag 
| 01:19 |
Klopt. Bedankt voor je reactie 
| 05:24 |
Heel erg goed verwoord. Begrijp dat agressieve rijgedrag ook niet. Beter een paar minuten later thuis dan in het ziekenhuis. 
| 01:02 |
Klopt. Bedankt voor je reactie 
| 05:25 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen