Even een update van mij


Kleine update

2019 is voor mij best aardig begonnen met leuke dingen en minder leuke dingen. We zijn gestopt met Facebook 112 Goeree Overflakkee en met een kleine groep door gegaan via Whatt app en Telegram. En dat bevalt prima. Berichten plaatsen zonder dat mensen kunnen reageren. Ideaal omdat mijn doelgroep nogal soms kwetsend kan reageren tegen de hulpverlening. En dat is nu mooi opgelost. We hebben de oude pagina leeg gemaakt en blijft nu zo staan met doorverwijzing naar de app Telegram.

Privé zijn er beste wat harde klappen gevallen door dat familieleden geconfronteerd zijn met ernstige ziektes. Dat gaat niet in de koude kleren zitten. Wil er niet al teveel over zeggen maar tis wel een reden dat ik wat minder actief ben op yoors. Maar we moeten wel door. Het is niet in me eigen gezin maar verder in de familie

Met Geocaching zijn we op het punt gekomen dat ik ook wat ga verstoppen. Alleen zit op hoe krijg ik de juiste coördinaten waar ik mijn cashe verstopt. We zijn pas op een gezellige avond in Mookhoek geweest om wat ervaringen uit te wisselen maar ze maken me wel wegwijs.

Ik ben best aardig stuk achter met lezen van andere blogs die ik volg maar volgende week nemen we even een weekje rust en dan zullen we weer is gaan bij lezen. Komt vast goed. Moet er even voor gaan zitten.

Tot snel en tot Yoors