112 GO door op Facebook met een besloten groep.


Update

Nadat ik afgelopen jaar de handdoek in de ring gooide om te stoppen met Facebook met 112 GO kreeg ik heel veel reacties privé van mensen die mij vertelde het is ons leven. We kijken er elke dag op. Waarom stopt u. Mijn reden was dat ik het spuugzat was hoe mensen kunnen reageren op berichten. Een aanrijding het zal zijn telefoon wel zijn.In werkelijkheid was de persoon onwel geworden .Ja zeggen ze dan dat moet je er bij zetten. Nou dat gaat niet want er zal eerst onderzoek naar gedaan moeten worden . Dus dan ging ik maar de reacties verwijderen. Nou dat gaf ook weer de nodige reacties naar mij privé toe. Ik denk dan ik doe dit omdat ik dit leuk vind en stop daar de nodige vrije tijd in. En dan krijg ik even de wind van voren. Nee ik stop er mee. Na een tijdje ben ik er over gaan nadenken naar andere mogelijkheden. En na overleg met andere heb ik gekozen voor Telegram en WhatsApp . Top idee . Berichten plaatsen en geen reacties meer plaatsen. We maakten 5 groepen van 255 leden en Telegram in onbeperkt plus je blijft anoniem. Dat werkte prima. En die blijven ook die groepen. Maar ik miste toch de interactie van mensen die het wel goed bedoelde. Daarom heb ik toch maar een besloten groep gemaakt. Ik had intussen een zwarte lijst gemaakt van mensen en ja sorry die komen niet in de groep. Er hebben er een paar geprobeerd met een nep account maar ook die komen er niet in. Ik hou dit naar mijn idee leuk. Er zullen best confronterende berichten in komen met de nodige emotie's maar daar ga ik niet paniekerig over doen. Ik loop intussen al een tijdje rond in het 112 vak en heb intussen al aardig wat dingen van dichtbij gezien waar soms de emoties hoog oplopen en terecht, Ik loop daar tussen als mensen pijn hebben of erger overlijden. Ik probeer altijd op gepaste afstand te blijven, En maak dan een beslissing maken we foto's of niet. Maar het klinkt raar maar ik ga toch door om mijn volgers van info te voorzien. Zo lang ik het aan kan lichamelijk of geestelijk hou ik 112 GO/112PH in de lucht met alle vrijwilligers die me helpen.