Mijn 100 ste blog


Dit wordt mijn 100ste blog . Nadat ik via Twikie op de link klikte via Hans van Gemert om te te gaan bloggen bij Yoors zeiden veel mensen dat is niets voor jou. Je maakt schrijffouten dan kan je toch niet gaan bloggen. Nou ben ik vrij eigenwijs en daar ben ik dit keer toch heel blij mee. Bij Yoors accepteren de volgers hoe je bent. Niemand heeft mij aangesproken als er een fout in me blog zit. En dat waardeer ik . Je bent wie je bent hier. Volgers worden vrienden die je ook weer volg via facebook,twitter of instagram. Eén yoors familie. IK zit nog vol met verhalen dus de komenden tijd zijn mensen nog niet van me af. Ik wil Henk Jan bedanken voor deze mooie blogpagina. Heb er niet altijd tijd voor maar toch zeg ik op naar de 200 blogs. . Bedankt alle volgers die een reactie geven of upvoten op mijn blogs . Tot Yoors.