Update van mij


Goedemorgen allen . Hier even een update van mij. Er is veel gebeurd sinds mijn laatste blog hier. Veel veranderd in mijn internetleven . Ik ben begonnen met het stop zetten van 112 Goeree Overflakkee . Teveel mensen hadden meningen over de hulpverlening in negatieve vorm . Dat verdienen ze niet. We hebben een besloten groep 112 Goeree Overflakkee opgezet waar ik de reactie uit kan zetten per bericht. We hebben 4 Whattsapp groepen opgezet die nu gesloten zijn en niemand kan meer worden toegevoegd. We hebben Twitter,Telegram en Instagram de gezamenlijke account samen met 112 HW waar ik zo op terug komt. En dat werkt prima zo. En dat hou ik nog wel even vol mits er genoeg info beschikbaar is.

112 puttershoek naar 112HW

Met 112 Puttershoek ben ik een naamswijziging aan gegaan omdat ik tegen reacties van mensen aanliep in de hulpverlening van als je 112 HW zou heten dan zou je bij ons meer mogelijkheden hebben. Maar omdat je 112 Puttershoek heet ook al ben je bekend 1 of ander manier houdt dat een slag om de arm. Ik ben er over gaan nadenken al een jaar of twee wat moet ik nou hier mee. Je hebt 22300 likes je hebt 90000 bezoekers per week uit het hele land .Ik kreeg van Facebook geen toestemming om het aan te passen dat zou verwarring zaaien. Ik heb in sept besloten het is alles of niets ik begin een nieuwe pagina met de naam 112HW want we doen het hele eiland. We zijn nu al de foto's /video's aan het overzetten. De fotografen hebben daar tijd voor vrij gemaakt dat gooien we niet weg. Alle oude berichten gaan wel de prullenbak in. Is niet erg is ook niet relevant meer.

Nieuwe opzet 112 HW

We hebben nu de grote pagina met 9100 volgers 8700 likes en 17000 bezoekers per week. We komen sterker terug. We hebben een besloten groep 112 HW met 2700 volgers waar de reactie geven op het bericht uit staat. Dat is op verzoek gemaakt. We hebben twitter met 3500 volgers . We hebben een besloten whattsapp groep voor de Facebookloze volgers . We hebben telegram met 186 volgers en instagram met 7078 volgers . Op alle fronten zijn we actief op het gebied van 112nieuws ,wegwerkzaamheden of de A29 A16 en wegen op het eiland. Dat doen we met een aantal vrijwilligers . We verdienen er niets aan .Het kost alleen maar geld maar dat mag met een hobby. En we hopen dat we er nog jaren plezier in houden ook al brengen we soms nieuws wat niet leuk is.

Nieuwe baan.

Per 1 okt heb ik een nieuwe baan en dat geeft ook wel wat veranderingen mee. Ik heb 30 jaar gewerkt in de houtbewerking voor me werkgever met me 17e gekomen en vertrek met me 47ste . De reden is dat de heren lekker met pensioen gaan en het bedrijf na 100 jaar stopt. Ik heb een poging gewaagd om het over te nemen maar kennis ,geld en banken die niet meewerken heeft mij doen besluiten deze uitdaging niet aan te gaan. Het is goed zo. Ik had genoeg aanbiedingen waar ik aan de slag kon, maar waar ik nu ga werken past het beste bij mij. Prive ga ik nog wat hobbyen en knutselen met betrekking tot me oude werk dus ik blijf er een beetje in wat ik deed. Ga proberen het bloggen weer wat op te pakken zeker met de nieuwe uitdagingen moet dat wel lukken. Iedereen bedankt voor het lezen . Let niet op de typefouten ben geen letterkundige. haha