We beginnen opnieuw.


Weekoverzicht

De vakantie is weer voorbij. We moeten er weer tegenaan. Nadat we werkoverleg hadden gehad gingen we aan de slag. De eerste order van 2019 was 400 tafelpoten maken. Die zijn inmiddels klaar voor verzending. Mijn telefoon stond ook niet stil. Heel veel berichten gekregen nadat ik had aan gekondigd te stoppen met 112 Goeree Overflakkee op Facebook. Vooral onder de oudere is het blijkbaar toch hard aangekomen. Maar ik had geen keuze. Ik wil namelijk een pagina voor jong en oud zonder scheldwoorden of andere negatief gedoe. En dat vraagt tijd want ik lees elk bericht en reactie elke dag na. Ik verwijder berichten of blokt mensen die in mijn ogen alleen er op uit zijn om oom agent neer te sabellen. Vrijheid van meningsuiting heet dat in 2019. Maar je bent wel te gast op mijn pagina die ik in mijn vrije tijd vul met nieuws of andere weetjes soms met humor. Maar nadat ik al die berichten las van mensen die mij volgen dacht ik we gaan verder zonder reacties voor een groot deel van het eiland. We hebben 112 Goedereede opgezet voor 4 dorpen Ouddorp,Goedereede,Stellendam en Mellisant want daar woont mijn fotograaf en plaats zelf de foto,s en heb daar geen omkijken naar.

Whatapp

Nadat ik op mijn fanaccount op Facebook had aangekondigd dat ik door ga via whatapp kwam er een bericht . Je kan de reacties uitzetten op WhatsApp. Dacht yes en dit gaan we doen. Nu kan ik gewoon door. We hebben dit geplaatst op de beide pagina,s en de aanmeldingen stroomde binnen. We zitten nu op 191 deelnemers. Er zijn er intussen ook weer een paar vertrokken omdat ze niet tevreden waren. Maar goed we gaan door op deze manier. Ik heb er weer zin in. We zijn intussen de oude pagina aan het leeghalen. Inmiddels al aardig wat berichten verwijderd en foto's overgezet. De oude blijft voor de berichten te verzenden naar ons maar verder blijft hij leeg. Van 13000 volgers naar 800 likes op facebook en via whattapp naar 191 leden . We beginnen opnieuw..