×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Droom met boodschap

Droom met boodschap


Zoals mijn droom (lees na de quote) van vannacht bleef hangen, bleef ook deze quote:

"..Though she is little, she is fierce.." - Shakespeare


De droom.

Ik had een dochtertje. Een dreumes die klein voor haar leeftijd was. Ik voelde me de koning(in) te rijk; het voelde zo speciaal. Het kindje was dan klein, maar bleek enorm sterk. In haar armpjes zat veel kracht. Alleen wij 2 waren op elkaar ingespeeld. Bleek.

Ik moest over een aantal -letterlijke- hindernissen heen, haar vasthebbend. Aan de 'zijlijn' stonden mensen die haar wel even wilden vasthouden zodat ik er snel overheen kwam, of ik vroeg het ze. Bang om dochtertjelief in gevaar te brengen. Ik zei telkens: "Pas op, ze is wel sterk." En ik keek met grote ogen, wachtende op de bevestiging dat het goed kwam. Maar niemand kon haar houden.

Alleen ik -waar het veilig was schijnbaar- bleek bij elke hindernis, die ik steeds uiteindelijk mét haar overwon. Naast haar kracht, was ook haar naam bijzonder. Ik kwam er de hele droom niet volledig op en riep wat soortgelijks. Tot ik aan het eind haar naam riep wat 'Leven' betekende.

Ik denk. Wat? Denk? Ik weet wel zeker dat dit een boodschap is die niet alleen voor mij, maar voor iedereen geldt, ook voor jou;

♡Je bent sterk genoeg om over hindernissen heen te komen. Wat je daar tussenin leert komt van pas.♡

Vraag je je af wanneer jij iets overwonnen hebt? Kijk dan even terug! We voelen ons soms zo klein, maar we hebben allemaal onze unieke kracht.

"..Though you can feel little, you're fierce.. "-Shakespeare with some Romydrops
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties