×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNacht-dag-storm-inspiratie

Nacht-dag-storm-inspiratie


Goedenacht, badkamerspiegel, na het zien van jou dacht ik: ‘Nee, die face - filter hebben we nog niet gehad; rode ogen🙈’

En natuurlijk weten we allemaal dat je haar sowieso zijn eigen plan trekt ‘s nachts hè😊’

Goedenacht, RTL XL app. Daar was je trouwe kijker Römy weer. 

Programma ‘Met open armen’ werd het de volgende 3 kwartier. En daarna dacht ik: ‘Oké..nu weer een week geduld🙈 vorige week heb ik namelijk. Alle. Afleveringen ervan terug gekeken; wat me meer raakte dan ik verwachtte; zo ontzettend bijzonder mooi..’

Goedenacht, Film die de vorige avond op halverwege is blijven staan. Goedenacht enkele berichten en Netflix. Nog even geduld; dan wordt het licht buiten.

De vroege ochtend naderde en ineens klonk het bekende Snapchat toontje. ‘Wat? Wie is dat zo voor zessen?’ Dacht ik.. om ineens te bedenken dat ik ook zo achterlijk vroeg kan zijn (nee niet elke nacht hoor! Gelukkig) Ah juist.. Roemenië ontwaakt waar het een uur later is. Leven. Leven! Langzaam aan ontwaakt Nederland ook en besluit het buiten te stormen. Heel het Nederlandse weer dacht vandaag aan zee thema. Maar dan wat harder. Uitwaaien kon op elke plek geloof ik! Uiteindelijk moest ik zelf de deur uit dus heb ook nog even uitgewaaid 😉 Er ging een onzichtbare stijltang over het grasveld want dat staat dan stijl naar links. Verderop was iemand bijna aan het skydiven met z’n paraplu wat leek op een omgekeerde spin. En alle bladeren waaiden recht op mij af het laatste stukje; alsof die mensen daar massaal als buurt activiteit allemaal hun bladblazer hadden aangezet. 

In een andere stad baalde iemand dat haar haar ontploft was door het weer, en ze was natgeregend. En ik dacht, ach die slag in je haar lijkt nog best leuk! De pitstop tussendoor waar het niet waaide was bij Anita. Maar goed dat ik daar mijn banaan heb gegeten. Straks was die nog weggewaaid🙊😱

Of ik storm erg vind? Nee. Ik kreeg onderweg inspiratie door wat ik zag. Het is wel vervelend voor hen die zich moeten haasten, er moeilijk doorheen komen. Of als er gewonden vallen. 

Schrijven, heerlijk. 

Fijne dag. En komende nacht gaat een nacht worden tot in de ochtend 😴💪🏼

#✍🏼❤️


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.