DIY Jack Daniels Zeeppomp

DIY Jack Daniels Zeeppomp


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Laatst was ik in een winkeltje hier in de stad en ik zag een Jack Daniels zeeppomp staan. Ik vond hem zo geweldig, dat ik vroeg op hij te koop was, waar ik het antwoord op kreeg waar ik al bang voor was: Nee. Wel was de winkeljuffrouw zo vriendelijk om me te vertellen hoe ik deze pomp zelf kon maken! Ik vond het zo leuk dat ik dit ook graag even met jullie wilde delen!


Nodig:

- Klein formaat fles Jack Daniels (35cl)

- Een goedkope zeeppomp van Action o.i.d.

- Een lekker geurende vloeibare zeep


Maken:

Zorg dat de fles van de Jack Daniels leeg is en goed schoon. Omdat ik niemand aan wil zetten tot drankgebruik zou ik zeggen; gooi de fles leeg in de wc. Zolang de fles maar leeg is! Doe de zeep in de fles en draai de pomp van de goedkope zeeppomp op de fles! Volgens die mevrouw paste de schroefdop erop (maar dit is wel alleen met de kleine maat JD's).


Ik wist niet dat het zo simpel was, maar ik ga het zeker maken zodra ik iemand heb gevonden om de fles Jack Daniels voor me leeg te maken!


Laat me weten wat je ervan vindt! :D


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Stoer! Bedankt voor het idee
| 11:01 |
Aah dit is geniaal! Thanks
| 19:11 |
Haha geweldig! ziet er stoer uit
| 11:15 |
Handig, iets voor mijn broer!
| 13:04 |
Leuk idee! ik wil die fles wel voor je leegmaken hoor :P
| 16:06 |
Haahaha dit gaat mn vader geweldig vinden
| 13:01 |
leuk idee inderdaad en de fles leeg drinken of in een karaf doe voor gebruik is slimmer, anders wordt het nog een dure zeeppomp...
| 12:03 |
Leuk om een keer te maken!
| 17:21 |
Deze wil ik hebben !
| 15:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen