×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Angst voor mannen

Angst voor mannen


Angst voor mannen, het is voor mij een onderdeel van mijn ptss. Vreemd genoeg heb ik veel met mannen gewerkt en juist mijn laatste baan was management in een bedrijf waar hoofdzakelijk mannen werkten en hoofdzakelijk mannen aan de top werkten.

Waar mijn angst vandaan komt is gemakkelijk uit te leggen. Mijn vader sloeg me en het waren de mannen die me op jonge leeftijd misbruikten, later waren het de mannen waar ik mijn leven mee deelde die me mishandelden, verrot scholden of bedreigden. 

Of het provocatie was dat ik met mannen ging werken? 

Nee, het kwam op mijn pad, maar het was ook geen manier om mannen naar mijn hand te zetten, zoals een psychiater ooit opperde. Het bedrijf, waar ik directeur van was, was het idee van mijn toenmalige echtgenoot, die eigenlijk van mij wilde profiteren. Ik kreeg een uitzendbureau in transport en logistiek op mijn naam en hij kon de financiën er uit halen.

Dat is waarom mijn vertrouwen in mannen is geschonden. Ook die keer dat we kerst vierden en hij mij met zijn dronken kop een duw gaf en ik tegen de deurpost viel. Ik raakte buiten westen.

Even daarna kwam ik weer bij, kletsnat en onder het bloed! Ik had een gat in mijn hoofd en hij had een pan water over me gegooid.

De volgende dag moest ik naar het ziekenhuis en is het gehecht, daarbij bleef hij steevast aan mijn zijde zodat ik niet kon vertellen wat er gebeurd was. De hechtingen zijn er door mijn dochter weer uitgehaald, ik mocht niet naar de huisarts.

Er zijn veel dingen gebeurd, waardoor ik een zekere angst voor mannen heb, toch heb ik een man die ik vertrouw, maar daar heeft hij zelf voor gezorgd!

Andere mannen blijven voor mij ongemakkelijke wezens.

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Mieke Van Liefde
Gelukkig heb je nu een betrouwbare man. 
05-06-2018 22:45
05-06-2018 22:45
Beste B. Levensgenieter
Je bent veel vernielt.
04-06-2018 14:45
04-06-2018 14:45
Freedom
Ik voel je verdriet, het wantrouwen zo herkenbaar, fijn dat je iemand hebt die je durft en kan vertrouwen. Dapper dat je het hier neer durft te zetten. Ik wens je een mooie tijd samen.
04-06-2018 12:53
04-06-2018 12:53
DiaantjesLife
Jeetje wat heftig! Niet gek dat je dit zo ervaart. Ik snap zeker hoe je je voelt. Gelukkig heb jij nu ook een fijne partner en dat bewijst ook weer dat niet elke man slecht is. 
04-06-2018 11:58
04-06-2018 11:58
Ingrid Tips en meer
Vreselijk wat je hebt doorstaan, super dat je je huidige man wel vertrouwd. Immers zijn niet alle mannen (of vrouwen) hetzelfde. Er zijn echt wel goeden.
04-06-2018 11:33
04-06-2018 11:33