Coloplast komt met een andere stomazak

Coloplast komt met een andere stomazak


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Tot mijn verbazing kreeg ik een reactie op mijn artikel hier op yoors, over mijn lekkageproblemen met de stoma. Het is en blijft een taboe en echt mensen vinden het geen onderwerp om over te praten, maar je zult er maar mee zitten, je blijft er ook mee zitten.

Zelf heb ik maar een mailtje gestuurd naar de woningbouwvereniging, om te vragen of ze wat konden betekenen voor me wat die wastafel met warm water op de slaapkamer betreft. Ik merk dat zelfs mijn man er niet gemakkelijk over praat en zeker niet om dit soort dingen zal vragen. Maar ja, als ik het niet vraag, dan zal ik toch andere keuzes moeten maken, of verhuizen, of beneden gaan slapen. Dat is jammer, want dat betekend dat er een stuk woongenot weggaat en ik geen trappen meer ga lopen, waardoor mijn lichaam het nog slechter gaat doen. Het functioneren van mijn lichaam is toch al slecht, dus uiteindelijk zal ik meer afhankelijk gaan worden, wat ik absoluut niet wil!

Coloplast pakte mijn artikel mooi op en die nam contact met me op, toen ik mijn telefoonnummer en naam opgegeven had. We kondern alles bespreken, gelukkig hoef je je dan niet te schamen, dit is hun werk en uiteindelijk zijn zij ook blij met een nieuwe tevreden klant! 

Ik heb een nieuwe stomazak als proefpakket toegestuurd gekregen. Ik zou hem 2 dagen krijgen, maar had hem de volgende dag al, met UPS, dat is wat anders dan met PostNL, dan duurt het een stuk langer. Deze zak is met een opening en een gemakkelijke dop aan de onderzijde vastgemaakt. Je hebt goed zicht op wat je doet, dus dat is al heel fijn. Verder is de zak een stuk groter, waardoor er het dubbele in kan, wat een verademing is, aangezien je dan niet steeds 's nachts je bed uitmoet om te verschonen, of dat de zak overloopt. De stof is zacht en heel comfortabel. De plak is van heel dun materiaal, maar kan dus langer blijven zitten, omdat legen met deze zak gemakkelijker gaat. 

Nadeel is dat de zak aan de bovenkant ook heel zacht is en die dus niet dubbel kan vouwen, het past dus niet onder een broekrand of rokband. Dat kan vervelend zijn doordat er dan toch ontlasting naar boven komt en zo door het koolstoffilter komt, maar dat is nog niet gebeurd, dus even afwachten maar hoe het zich verder ontwikkeld. Ik ben tot nu toe tevreden!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Veel voordelen hoor, hoop voor je dat het goed gaat bevallen!! En die woningbouw moet het gewoon doen, moeten ze geen probleem van maken, toch?
| 20:34 |
Helaas de stomazak kan door naar de prullenbak en de woningbouw moet zich erover beraden, mogelijk moeten we zelf een deel betalen.
| 22:23 |
Ach, wat is dit een teleurstelling voor je... Mogelijk heeft coloplast andere opties? De woningbouw moet niet zo moeilijk doen! Hier kun je kijken wat ze verdienen, en vragen wat ze met dat geld doen. Persoonlijk heb ik het ook ingevuld, vind sowieso de huren te hoog! Link: actiehuurverlaging.nl/
| 22:40 |
Dankje voor de link, ja, ik ben behoorlijk teleurgesteld
| 22:54 |
Ja, daar kan ik me wel iets bij voorstellen!! Hoop oprecht dat er iets voor je is, wat wel gaat zoals jij dat zou wensen....
| 23:01 |
toch wel fijn dat je er een goed gevoel bij hebt, natuurlijk praat je er niet graag over maar het zijn nu eenmaal dingen die bij je horen dus hou ons maar op de hoogte, wij leven met je mee
| 19:45 |
Dankjewel
| 22:23 |
Ik begrijp precies wat je bedoeld heb er namelijk zelf ook één. Weet zeker dat coloplast je verder help.
| 19:09 |
Gaat het hem niet worden, ik krijg jeuk van de plak, de huid is helemaal rood en de ontlasting loopt eronder. Net een stevige lekkage gehad, dus weg ermee, weer een illusie armer
| 22:25 |
Och nee dat is niet fijn. En ga je ook naar een stomaverpleegkundige? Persoonlijk bestel ik mijn materiaal bij Hoogland Medical en als ik dan een probleem heb komt er een ervaren stomaverpleegkundige thuis. Was bij CombiCare maar door bepaalde uitspraken van diverse medewerkers ben ik over gestapt.
| 09:15 |
Ik ben ook een tijdje bij hoogland geweest, maar toch weer terug naar combicare gegaan, ondanks waarschijnlijk dezelfde ervaring als die van jou. Bij hoogland had ik de bestelling nog maar twee tellen verstuurd of er hing alweer iemand aan de telefoon, ook duurde de levertijd te lang, waardoor ik soms zonder bepaalde dingen kwam te zitten, dus dat wil je niet.
Maar ik moet binnen 2 weken opgenomen worden in het ziekenhuis, hoorde ik vandaag, dus dan neem ik mijn kans waar om haar te spreken
| 20:01 |
Waarom zou dit taboe zijn? Het internet is er toch ook om ervaringen te delen en vragen beantwoord te krijgen? Hopelijk bevalt deze beter..
| 15:56 |
Wat fijn dat het zo gelopen is. Nu de woningbouw nog.
| 14:34 |
Kijk dat is positief nieuws. Ik vind het zeker geen taboe (ik had hem ook bijna) gewoon overal over praten anders blijf je met de problemen zitten.
| 14:02 |
Wat een onverwachte hulp via Yoors.
| 13:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen