Contact met coloplast en hoe nu verder

Contact met coloplast en hoe nu verder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag moest ik naar het ziekenhuis. Mijn maagdarmleverarts wilde me weer zien, ook weer even bloedprikken, het hoort er allemaal bij. 

Gisteravond nog heb ik een mailtje gestuurd naar coloplast, waarin ik de problemen heb uitgelegd. Vanmiddag heb ik met ze gesproken. 

Er was wel een idee, maar ook dat blijkt niet mogelijk. Ze hebben in elk geval voor me klaargestaan en geprobeerd me te helpen! Ondanks dat het misliep ben ik toch dankbaar voor het meedenken! Voor hetzelfde was het DE oplossing geweest, maar helaas, het mocht niet baten. Ik heb ze dan ook bedankt voor het meedenken en dat staat ze heel netjes!

Maar ja, nu moeten we verder zoeken. De darmproblemen zijn echter zo ernstig op het moment dat er weer een coloscopie gedaan moet worden. Voor wie niet weet wat het is: er wordt een onderzoek met een slangetje en daaraan een camera aan de binnenkant van mijn darmen gedaan. Er kan een kleine ingreep worden gedaan, er kan een of meerdere biopten mee genomen worden.

Ik word daarvoor opgenomen omdat ik een stoma heb en mijn darmen tevoren moeten worden gereinigd. Normaal kan dat thuis, maar dat kan niet met een stoma. Nou ja, dan spreek ik de Stomaverpleegkundige ook wel weer even, dus dan overleggen we wel weer. Voorlopig maar even aanmodderen en overmorgen naar de sedateur, die eerst een gesprek met me wil, want ik wil niets voelen van het onderzoek, dus graag met propofol. Even helemaal van de wereld en geen pijn voelen.

Dus dat was het stomazakjesavontuur. Het liep anders af dan gehoopt, maar opgeven, nee, dat nog niet!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het overkomt je weer. Je bent, onder protest, een ervaringsdeskundige. Hopelijk komt er iets uit.
| 16:31 |
Komt wel goed
| 21:14 |
Sterkte en ook ik hoop dat er snel een passende oplossing komt.
| 12:47 |
Komt wel goed, ik geef niet zo snel op ;)
| 21:15 |
Heel veel sterkte
| 11:43 |
Heel veel sterkte, en hopelijk wordt er snel een oplossing gevonden die werkt voor je.
| 00:15 |
Geprobeerd in ieder geval, hopelijk vind je de goeie voor jou.
| 21:30 |
Heel veel sterkte.
| 21:26 |
gelukkig ben je moedig , ik hoop met je mee op een oplossing
| 20:36 |
Dankjewel, lief van je
| 21:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen