De nieuwe stomazak werkt niet bij mij

De nieuwe stomazak werkt niet bij mij


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een ervaring rijker een illusie armer! 

Ik was blij verrast met de nieuwe stomazak, zo groot, zo zacht en zo gemakkelijk te legen of te vervangen! Ik zou heel de nacht door kunnen slapen! Maar het pakt even anders uit! De zak past niet bij mijn stoma.

Na 3 dagen weet ik genoeg, dit is het niet! Al 2 dagen loopt de ontlasting onder de plak. Toch zit hij goed vast en is de opening op maat. Mijn huid jeukt als een gek en is knalrood! Maar nu ik met zo’n grote zak toch net een lekkage heb gehad, ben ik er wel klaar mee.

Ik lag net in bed tv te kijken toen ik wat warms voelde lopen. Niets aan de hand, dacht ik nog, dat komt door die dunne zak! Automatisch legde ik mijn hand op die plek. Gelukkig maar, want zo voorkwam ik weer een ramp zoals de vorige keer. De ontlasting was helemaal onder de plak doorgelopen en no net o tijd kon ik voorkomen dat het bed er onder kwam te zitten.

Snel het bed uit en snel naar de kast om mezelf te verschonen. Ik heb daar nu vochtige washandjes liggen, mijn dochter bracht ze voor me mee. Ik had bij a een heel pakje nodig om mezelf weer op te frissen en gelukkig had ik nog een celstof matje waar ik op kon gaan staan, zodat de ontlasting niet in de vloerbedekking komt. 

Toen ik eindelijk klaar was en weer schoon en wel met mijn oude stomazak in bed lag, kwamen de tranen. Dit wil je toch niet? Nou ja, morgen moet ik naar het ziekenhuis, maar eens kijken of ze een oplossing voor me kunnen verzinnen. 

Ik bedenk me dat ik vandaag boodschappen heb gedaan, gelukkig is het me toen niet overkomen! De winkel is 10 km verderop!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig heb je nu de goede zakjes gekregen.
| 17:10 |
What a bummer! Al contact met de leverancier opgenomen die jou te hulp probeerde te schieten?
| 12:13 |
Ja, helaas hebben ze geen oplossing
| 19:54 |
Erg jammer!! Was te proberen.... en nu?
| 20:43 |
Doormodderen
| 21:07 |
Oef....
| 08:40 |
wat jammer voor je, hopelijk komt er toch een oplossing
| 10:30 |
Wat vreselijk voor je! Hopelijk kunnen ze er iets aan doen. Dit wil je niet te vaak meemaken.
| 08:54 |
Wat vervelend hopelijk komt er goede zak
| 00:45 |
Oh meid, wat een drama! Hou vol, hier moet een oplossing voor zijn.
Dikke knuffel.
| 23:31 |
Sluit me helemaal aan bij de woorden van Schorelaar, hou vol!!
| 23:11 |
Dat is een tegenvaller, hopelijk komt er toch een goede oplossing voor je
| 23:10 |
Doorzoeken alsjeblieft, geef niet op.
| 23:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen