×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Doorverwijzing naar het ziekenhuis

Doorverwijzing naar het ziekenhuis


Naar de uroloog

Ergens verlies ik bloed, maar waar? Er zit bloed in de urine, niet in mijn ontlasting, wat je zou verwachten met een darmziekte. 

Dus moet ik naar de uroloog, want ik heb bloedarmoede en de oorzaak moet opgespoord worden.

Nu vertelde mijn huisarts mij dat ik wel een afspraak in de brievenbus zou vinden, maar niets is minder waar. In mijn mailbox vond ik een mailtje over zorg, bijna had ik het weggedaan, maar mijn nieuwsgierigheid won. 

Gelukkig maar, want wat bleek, dit was een mailtje waarin mijn nummer en het nummer van de verwijzing stonden vermeld. Zelf moet ik een afspraak maken en deze nummers vermelden. Nou ja, maandag maar even doen, dan zal ik ook wel wat beter zijn van de longontsteking.

Vinception
Beterschap! Gelukkig heb je de mail nog gecheckt
01-04-2017 20:18
01-04-2017 20:18
_PetitCorbeau_
Al een geluk dat je die mail dan nog hebt nagekeken
01-04-2017 17:29
01-04-2017 17:29