Doorverwijzing naar het ziekenhuis

Doorverwijzing naar het ziekenhuis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Naar de uroloog

Ergens verlies ik bloed, maar waar? Er zit bloed in de urine, niet in mijn ontlasting, wat je zou verwachten met een darmziekte. 

Dus moet ik naar de uroloog, want ik heb bloedarmoede en de oorzaak moet opgespoord worden.

Nu vertelde mijn huisarts mij dat ik wel een afspraak in de brievenbus zou vinden, maar niets is minder waar. In mijn mailbox vond ik een mailtje over zorg, bijna had ik het weggedaan, maar mijn nieuwsgierigheid won. 

Gelukkig maar, want wat bleek, dit was een mailtje waarin mijn nummer en het nummer van de verwijzing stonden vermeld. Zelf moet ik een afspraak maken en deze nummers vermelden. Nou ja, maandag maar even doen, dan zal ik ook wel wat beter zijn van de longontsteking.




Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Beterschap! Gelukkig heb je de mail nog gecheckt
| 20:18 |
Nou zeg dat wel!
| 12:49 |
Al een geluk dat je die mail dan nog hebt nagekeken
| 17:29 |
Ja, want ik had gewoon een oproep verwacht
| 19:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen