Een 10 voor PSB wonen!

Een 10 voor PSB wonen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag kreeg ik een heel goed bericht! Ik werd gebeld door de verhuurder van onze woning. Mijn vraag om warm water boven wordt gehonoreerd! 

Het bestuur heeft het goedgekeurd! Ik krijg een mooie grote wastafel, daar waar ik die wil hebben, dus in de grote kast waar ik ook het chemisch toilet heb en mijn stomaspullen. Ik ben heel erg blij, binnenkort wordt hij geplaatst. Het zit dus niet altijd tegen!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed nieuws. Dat werd tijd voor jou! Fijn!
| 17:09 |
Ja, echt gijn! Lief van je dat je zo meeleeft
| 21:25 |
:)
| 08:48 |
Een woningbouw die mee denkt.
| 15:40 |
super voor je, hopelijk moet je niet te lang wachten
| 11:58 |
Wat fijn nieuws zeg!
| 11:12 |
Wat fijn, het zit mee
| 08:26 |
Ja, we gaan de goede kant op! Ik ben heel blij!
| 08:58 |
Wauw!! Ben superblij voor je!!!
| 21:18 |
Ja, dank je, ik ook!
| 21:19 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen