Een anonieme brief

Een anonieme brief


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een envelop met kerstzegel

Maar toen de brief werd geopend, had ik daarbij al een naar gevoel, zeker omdat de geadresseerde wel onze achternaam bevatte, maar de voorletter van mijn man wel, maar de mijne niet klopte.

Ik las de brief, het was een nare brief, onsamenhangend, maar vol met scheldwoorden en vloeken. Ik gaf de brief aan mijn man, hij las hem eigenlijk nauwelijks, scheurde hem door en wilde hem weggooien. Maar daar was ik tegen, ik bewaar de brief en wacht op een vervolg, want dat gaat komen, dat weet ik. Dat voel ik.

Ooit was ik een slachtoffer van stalking, dat gaat me niet weer gebeuren, dat gaat ons niet weer gebeuren. De brief wordt bewaard en bij een volgende brief ga ik naar de politie en zet in de brieven online. 

Dus, wanneer je iets wilt zeggen, ons iets wilt laten weten, zet dan je naam onder de brief, dan weten we van wie deze komt. Kunnen we reageren. Nu stelt het niets voor, alleen maar een brief, die iedereen, die een hekel aan ons heeft, zou hebben kunnen schrijven. Het is een zielige brief en ik zou je graag mijn hulp aanbieden, of helpen hulp te zoeken voor je probleem. Maar schrijf niet zomaar een brief, zonder afzender, want dat heeft totaal geen zin.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Direct aangifte doen deze mensen zijn ziek in hun hoofd
| 14:40 |
Ach, ik heb besloten er niets aan te doen, ik gun ze verder die aandacht niet.
| 14:54 |
Direct melding maken bij de politie niet afwachten
| 15:26 |
Gaat gebeuren
| 15:53 |
Direct aangifte doen!
| 01:23 |
ik kan geen aangifte doen, want tegen wie?
| 12:33 |
Tegen een of meer onbekende personen, wegens smaad c.q. laster, c.q. belediging (art.261 W. v. Strafrecht)
| 12:59 |
Oke, bedankt, we gaan aangifte doen.
| 13:32 |
Vervelend zeg! Tjonge...
| 23:45 |
Ja flauwe dingen zijn dit
| 12:34 |
Goed dat je het deelt. Heel erg vervelend dit. Ik heb er wel eens vaker over gehoord hoe mensen elkaar
per kaart of brief bejegenen, te walgelijk.
| 21:27 |
Ik zou heel graag weten wat degene die hem heeft gestuurd, bezielt, wie het is en wat ik of mijn man heeft gedaan, waar we dit aan te danken hebben
| 12:35 |
heftig..
Mijn oudere zus had ook ooit stalkers..heel erg was dat
Hopelijk zoekt diegene waarvan je de brief kreeg eens hulp..
| 20:10 |
Dat hoop ik ook
| 12:35 |
Jeetje, wat laf! Maar ik kan me goed voorstellen dat je je er naar onder voelt...
| 17:16 |
Nu is het wel weer voorbij, maar op het moment was het naar. Nu kan ik erboven staan, want walgelijke brieven zonder afzender, daar kan ik niets mee.
| 17:17 |
Je hebt groot gelijk, en gelukkig dat je er boven kunt staan!
| 17:35 |
Walgelijke en zielige mensen die anoniem iemand stalken. Dan maar beter recht in je gezicht commentaar, even ruzie maken, schreeuwen en schelden eventueel (niet mijn ding) en op lossen. Heel erg dat mensen last hebben van zulke minkukels in onze samenleving. Hou je sterk!!!!!
| 17:04 |
Dankje, zal wel lukken hoor!
| 17:16 |
Ach, je hebt nou eenmaal personen die een minderwaardigheidscomplex hebben.
| 17:01 |
Toch jammer dat z geen naam eronder zetten.
| 17:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen