Een longfoto maken

Een longfoto maken


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

longontsteking is heel vervelend, zeker als het maar niet overgaat! En uiteindelijk wordt het wel iets beter, maar de benauwdheid blijft.

Na drie antibioticakuren en pufjes om wat extra lucht te krijgen, is het hoesten wel bijna over, maar het benauwde gevoel niet. Ik blijf hijgen en puffen. 

Praten doe ik graag, maar het gaat me steeds moeilijker af, ik hap naar lucht. Daarom maar weer eens de huisarts opgezocht. 

Ze heeft naar mijn longen geluisterd, maar ze hoorde geen rare dingen en de saturatie was ook niet slecht. Toch vond ze het niet normaal dat ik nog steeds zo benauwd ben, wat ze ook wel kon horen. Ze vond het beter om maar een foto te laten maken. 

Vandaag heb ik die foto laten maken. De uitslag hoor ik overmorgen, dus, ik ben benieuwd!

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoop mee dat het niets ernstigs is, ik zal aan je denken 👍😘
| 20:15 |
Dankjewel
| 21:25 |
Hopelijk een goede uitslag en heb je gewoon wat meer tijd nodig om te herstellen, heel veel beterschap!
| 06:58 |
Ik heb een hele slechte weerstand, door allerlei chronische ziektes ben ik zomaar aangestoken en krijg ik niet de kans om weer weerstand op te bouwen. Baal daar stevig van, want ik wil nu ook wel weer eens normaal!
| 12:26 |
Dat is heel akelig als je steeds zo benauwd bent. Hopelijk ben je gauw weer beter!
| 01:49 |
Hopenlijk niets ernstigs. Ik duim.
| 20:23 |
dankjewel lief van je
| 12:27 |
Morgen weet je meer.
| 12:28 |
Ja, ik hou je op de hoogte
| 12:54 |
👍
| 13:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen