Geen vergoedingen meer voor broodnodige medicijnen

Geen vergoedingen meer voor broodnodige medicijnen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

vandaag werd ik even onaangenaam verrast. Ik moest mijn medicijnen halen bij de apotheek, bleek er een rekening open te staan van de kalium die ik moet gebruiken. Ik moet drie pillen per dag nemen, ik heb er 100 gekregen, dus voor een maand. De rekening is 17,95! Stel je voor dat ik deze moet blijven gebruiken, dat kan ik gewoon niet betalen, dus heb ik besloten vanaf nu maar 1 per dag ga nemen. Dan kan ik 3 maanden vooruit. Ik weet dat het slecht is, maar ik kan niet anders. We moeten ook eten! Ik gebruik ook paracetamol, 4 maal daags 1000 Mg, die moet ik ook zelf gaan betalen, dus die gebruik ik ook niet meer, alleen bij koorts. De medicinale cannabis is vanaf juli ook niet meer beschikbaar voor vergoeding, die kost 65 ero per 5 gram, ik gebruik 5 gram per week, die dus ook niet meer. Gelukkig blijft de morfine nog wel, dus dan maar extra morfine, ik kan het gewoon niet betalen. Is het allemaal niet genoeg zo? Ik weet het even niet meer.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.5 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
In Be betaal ik al mijn medicatie zelf. Zopas voor 40 tabletten antibiotica nog 95€ neergeteld. Kraait geen haan naar hier als je de rekening niet kunt betalen ☹ heb medicatie rond de 200-300€ in de maand.
| 19:18 |
Waarom wordt dat niet vergoed?
| 09:51 |
meeste medicatie komt de ziekenkas niet in terug. Met seffes enterol, motilium en levoceterizine gaan halen. Heb net opgezocht, enkel de levoceterizine word voor een stukje vergoed. De rest betaal ik volle pot. Ziek zijn in belgie is een aanslag voor je portemonnee, echt waar!
| 11:32 |
Ja het is verschrikkelijk dat zoiets gebeurd. Ben er zo boos om.
| 00:19 |
Zelf een plantje of 2 groeien?
| 23:20 |
Ja, hoe kom ik daaraan en hoe verzorg ik het en oogsten? Ik ben echt een leek hoor!
| 00:01 |
Is eigenlijk heel simpel, je kunt op stichting mediwiet, 5 citral zaadjes kopen, dat zijn goede cbd planten voor beginners, kunnen zowel buiten (van begin mei planten (april kiemen) en rond september oogsten (soms oktober) als binnen onder de lamp, de details zijn verder online wel te vinden ;) maar het is een stuk goedkoper als die 5 gram en betere kwaliteit!!!
| 11:11 |
Dankjewel voor de info, zal eens even op zoek
| 12:03 |
Graag gedaan en succes!
| 12:41 |
Welkom in het nieuwe europa, waar je wel je leven kan verlengen om nog enkele jaren te kunnen genieten na het grootste deel van je leven de maatschappij te hebben gediend... maar wel tegen een prijs.
Zovelen kiezen al voor het alternatief.
Geldgebrek straks doodsoorzaak nummer 1.
| 23:18 |
Ja. Zelfs een dier laten ze nog inslapen als ze ziek zijn maar euthanasie wordt geweigerd en ik zal gewoon wen lijdensweg moeten afleggen denk ik. Voor mij is het leven altijd een uitdaging geweest, maar nu is het een kwelling geworden.
| 00:04 |
Nog een jaartje en de euthanasiepilletjes worden uitgedeeld bij ziekteverzekeraars en gouden handdrukken
| 00:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen