Gilles de la Tourette

Gilles de la Tourette


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Interessant. Zoontje van een vriendin heeft t. Erg lastig voor hem om mee om te gaan. Medicatie is vaak de enige uitweg.
| 20:44 |
Wikipedia is geen bron, dat leer je op een goede school, omdat IEDEREEN daar dingen in kan aanpassen... Je mag het gebruiken ''als bijlage'' ofzo ter ondersteuning, maar niet als bron. Daarnaast heb ik dit onderwerp aangesneden in MIJN blog: yoo.rs/max.trans.lgbtq/blog/gilles-de-la-tourette-1492987095.html?Ysid=36066 (geplaatst op 24-04-2017). Misschien een goed idee om te lezen en de video's te bekijken... Prima dat er nog een blog over wordt geplaatst, hoe vaker hoe beter, maar wees wel een beetje collegiaal zou ik dan zeggen.
| 11:20 |
Ik snap niet wat je bedoeld met collegiaal, ik zou hier niet over mogen schrijven? Dit artikel heeft een aantal jaren op een andere site gestaan en is door de stichting Gilles de la Tourette zelfs gebruikt, ze hebben het ook in hun tweets gebruikt ter voorlichting en ja, ik heb Wikipedia als bron gebruikt, ook al is het dan in jouw ogen mogelijk geen bron, maar mensen die er aanpassingen in doen zijn zeker een bron van wetenschap. Ik ken Gilles de la Tourette daarbij heel goed van nabij, dus ben heel goed op de hoogte van wat er allemaal voor verschijnselen zijn. Dankje voor je feedback, ik wist niet dat jij er ook over geschreven had, maar goed, weet dat de stichting hier heel blij mee was. Ik gunde Yoors dit artikel en heb hem dus van de oorspronkelijke afgehaald. Ik kan hem uiteraard weer terugplaatsen, maar of ik dat nu moet doen omdat jij vind dat ik niet collegiaal zou zijn?
| 12:37 |
Prima, dat wist ik allemaal niet, maar dit is niet wat ik bedoelde. Fijn dat je daarmee de stichting hebt geholpen etc, maar als je het al jaren ergens op had staan, waarom heb je het dan niet eerder hier geplaatst? Tuurlijk mag iedereen er ook over schrijven, dat zeg ik ook duidelijk in mijn laatste zin dacht ik. Ik heb het niet over terugplaatsen of wat ook. Puur over dat het mij TE toevallig is dat wanneer ik net een artikel ergens over plaats, iemand anders er ook iets over plaatst. WEDEROM PRIMA, maar gewoon te toevallig... Misschien kwam ik wat te hard over, dat heb ik niet altijd door... en met collegiaal bedoel ik meer van: ''naar aanleiding van dit artikel, heb ik mijn artikel voor stichting Gilles de la Tourette ook hier geplaatst'' (ofzo)... Nou begreep ik dat je de mijne echt niet had gezien, jammer, maar dan bied ik mn excuus aan voor het (wellicht) te hard van stapel lopen met mijn reactie.
| 17:23 |
Excuses geaccepteerd. Ik heb van jou artikel echt geen weet gehad, ik had dit artikel op artikelsite staan, maar de site doet niets meer en ik heb toevallig dit artikel overgeplaatst, het had net zo goed een artikel over ALS kunnen zijn. Maar dit is echt toevallig gebeurd en ook al zou het niet toevallig zijn, dan nog mag je je daar niet druk over maken, want iedereen mag hoer schrijven. Het is jammer dat je het noet even privé hebt gedaan, dit omdat ik door dit soort dingetjes hele grote ruzies heb zien ontstaan op sites, terwijl dat dat echt niet nodig was. Het is in elk geval toeval en we hoeven er geen ruzie over te maken
| 18:16 |
Nee okee duidelijk, was ik eigenlijk ook niet van plan... Heb het niet zo bedoeld en dat was misschien niet zo handig idd... maar zo heeft iedereen met andere ervaringen en andere denkwijze dan een ander nou eenmaal een verschil van visie op een ''situatie''... it happens..
| 19:05 |
Weet je, er zijn hier zoveel schrijvers en echt, je kunt het allemaal niet bijhouden wie wat schrijft! Misschien plaats ik nu wel weer iets, waar een ander ook al over heeft geschreven, maar inderdaad, ik kan echt niet alles nakijken of iemand er al over geschreven heeft. Het gebeurd zonder kwade bedoelingen. Bij deze, even goede vrienden en doe het de volgende keer maar met een persoonlijk berichtje ;)
| 12:16 |
👍
| 08:25 |
Lijkt me heel erg irritant én ook voor de omgeving.
| 13:31 |
Er is mee te leven, ik ben getrouwd met een man die het heeft en onze zoon heeft het ook
| 19:55 |
Dat is niet gemakkelijk. Denk ook om je zelf.
| 12:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen