Heeft mijn kind adhd

Heeft mijn kind adhd


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

We zijn bij hem geweest, angstig, trillend, maar ook blij, observerend keek ik naar hem. Hij is rustig, maar ook weer niet, ergens voel ik dat het niet goed met hem gaat, ondanks het verschil met de week ervoor. Toenkreeg ik totaal geen hoogte van hem. Nu was hij meer ontspannen en nuchter.

Hij is kapot  gemaakt, in de war, maar ook zo bang voor klappen. Hij slikt 3 maal daags oxazepam, wat hem wordt verstrekt en onder begeleiding ingenomen. Hij krijgt refusal tegen de alcohol, hij krijgt maagbeschermend omdat zijn maag al beschadigd is door de drank. Maar hij krijgt ook medicijnen tegen ADHD. Dat was bij een vorig onderzoek gediagnostiseerd. Ik sta versteld, deze rustige jongen, vol kattenkwaad vroeger, een mooie jongen, blijkt ineens iemand anders te zijn. 

Hij is getekend, mist zijn kinderen, mist van alles, maar kan niet meer terug. Nu volgt de therapie, waarbij hij weer zelfvertrouwen op moet bouwen, waarbij hij de trauma’s in zijn leven moet leren verwerken, waarbij de schade die hij heeft opgelopen zoveel mogelijk beperkt moet worden.

Mijn hart bloed, zeker als ik denk hoe mooi het had kunnen zijn. Hoe mooi het allemaal leek en hoeveel ellende hij heeft moeten doorstaan. 

Hij heeft ADHD, ik geloof het niet, maar heb het maar te geloven. Het is de schade van een aantal jaren, waarbij het goed leek te gaan, maar het juist helemaal niet goed was. 

We houden vertrouwen in de toekomst, we weten dat hij wil. We hopen dat hij ook weer een normaal en gelukkig leven mag kunnen leiden. Hij heeft nu genoeg geleden.....

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Als moeder weet jij beter.
| 17:04 |
hopelijk kan hij snel geholpen worden
| 15:32 |
Laat ze eerst maar de psychische kant bespreken.
| 13:24 |
Helemaal met je eens
| 14:01 |
En wat is het bewijs van adhd? Kun je daar niet om vragen? Ik hoop dat het goed komt.
| 18:24 |
Mijn zoon is volwassen en door een soort van mindness onderzocht. Deze hebben de diagnose gesteld. Ik vind het vreemd, maar ja, ik kan ook niet vragen op basis van wat ze de diagnose ze hebben gesteld, want mijn zoon is al 38 jaar
| 10:41 |
Herkent jouw zoon zich in die diagnose?
| 15:13 |
Mijn zoon neemt aan dat zij het wel weten, maar juist dat is wat voor mij bedenkelijk is. Hij trilt door de medicijnen, dat lijkt me ook niet goed. Maar gelukkig wordt nu opnieuw gekeken naar zijn ziektebeeld, naast de verslaving en misschien komen ze dan tot een heel andere conclusie
| 16:09 |
Ik hoop het. Het klinkt niet goed. Aannemen dat zij gelijk hebben ook niet. 
| 10:39 |
Ik lees hier niets dat er op wijst... jouw gevoel zal juist zijn. Heel veel sterkte.
| 17:36 |
Dankje
| 10:41 |
ADHD en medicijnen gaan niet samen, er zijn betere dingen dan pillen. Wat wel goed is, dat is iemand met ADHD zijn ongemak in de positieve kant te leren gebruiken. Dan kan het zelfs een voordeel zijn het ADHD. 
| 17:09 |
Wie zegt dat hij adhd heeft? Het wordt heel makkelijk gezegd... ik lees niets over adhd kenmerkend gedrag...
| 17:38 |
Vind het verhaal ergens tussenin, geen duidelijkheid wat betreft vaststellingen en inderdaad ook het gedrag wordt hier niet beschreven alleen de medicatie die moet genomen worden wijst naar ADHD..

'Maar hij krijgt ook medicijnen tegen ADHD.'
| 18:04 |
Het gedrag is normaal, hij is alleen drankverslaafd en als hij even niet heeft gedronken vertoont hij afkickverschijnselen
| 10:53 |
Ik zou eerst een second opinion willen om te zien wat daar de uitkomst vAn is.
| 10:42 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen