Het schrijven van een boek

Het schrijven van een boek


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hoe vaak me niet is gevraagd om een boek t schrijven over mijn leven, is echt niet meer op 2 handen te tellen. Toch vind ik het niet de moeite waard om er zoveel geld in te steken en niet te weten of het echt wel gelezen zou worden. 

Veel vrienden van me hebben boeken geschreven, bij sommige mensen heb ik een bijdrage geleverd, in de vorm van een gedicht. Maar om zelf een boek te schrijven, over mijn leven, nee, daar ben ik nog niet aan toe. 

Dichten doe ik ook graag, maar een gedichtenbundel is hetzelfde, ik schrijf het liefst online en heb dan meteen lezers en de kritiek of positieve reactie, die ik graag wil hebben. 

Wat voor mij eigenlijk wel duidelijk is, is dat ik het beter online kan doen, gewoon in mijn eigen tempo en in aparte hoofdstukken. Sommige moeilijke dingen haal ik weer boven, maar het wordt wel tijd dat ik alles eens goed ga verwerken. 

Ik hoop dat het me gaat lukken, een beetje mijn eigen boek online te kunnen zetten. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga met je mee lezen! :) Succes.
| 15:05 |
Dankjewel
| 15:10 |
Lijkt wel een hype te worden, ineens wil iedereen een boek schrijven over hun leven...
Dan denk ik: schrijf online je blogs, er zijn te veel boeken die in zekere zin op elkaar lijken...
| 20:12 |
Daarom lijkt het me beter om dit gewoon online te doen.
| 13:11 |
Precies.
| 19:06 |
Goed idee, ik lees mee!
| 19:22 |
Veel succes met je project, Roodkapje. :-)
| 17:15 |
Jij hebt in ieder geval veel te melden.
| 13:44 |
Het boek is nog niet eens voltooid, maar als ik nu begin, dan is het als ik dood ga, wel bijna klaar, denk ik
| 13:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen