Hoe kom ik nu in slaap?

Hoe kom ik nu in slaap?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

  • 28463f98d979644104ed26f1c921014a_medium.Vreemd genoeg, na 3 slaappillen, 2 morfinepillen en nog een aantal pijnstillers en een maagbeschermend, heb ik nog steeds geen slaap. 

Vreemd? Zo vreemd is het eigenlijk ook niet, ik wil de tijd die me nog rest niet verslapen! 

Veel is er veranderd in mijn/ons leven! Vroeger zou het niet in me opkomen om mijn katten bij me in bed te laten slapen, nu vind ik het heerlijk onze bij me te hebben. Manlief gedoogd het, middenin de nacht stuurt hij ze de kamer uit, als hij weet dat ik slaap. Hij is lief voor me, veel te lief! Ik ken het niet en voel me er zelfs soms schuldig door. Net alsof ik het er allemaal om doe. Net alsof ik voor die liefde zomaar kanker krijg. Ik hoop toch zo dat ze het mis hebben, gewoon een foutje hebben gemaakt, gewoon de diagnose van de verkeerde hebben gegeven.

ik kan niet slapen, kijk toevallig naar, heel toepasselijk " de kist". Ik ben ook wel een beetje bang om te gaan slapen. Ik droom veel, veel over mijn verleden, veel over mijn beesten, veel over de pijn en verdriet die het leven me gaf, veel over mijn dochters en kleindochter, ze kunnen me niet missen. De dokter moet een fout hebben gemaakt! En als dat niet zo is, dan moet ik nu gaan slapen. Ik moet sterk zijn, ik moet kunnen vechten, vechten om te leven!

 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel veel sterkte!
| 07:30 |
dankjewel.
| 12:47 |
Och jee.. dit is heftig en wat gebeurt er dan ineens veel in je leven.. dit verwerk je uiteraard veel in je dromen. Poeh.. onrustig slapen is dan al helemaal een ongewenste indringer. De diagnose waarvoor je bang bent.. ik hoop zo dat het goed is voor je. Ik wens je veel sterkte, kracht, en gezondheid toe!
| 19:34 |
Dankjewel
| 21:57 |
Hier word ik een beetje stil, heel veel licht, liefde en kracht stuur ik je toe.
| 21:05 |
dankjewel.
| 13:13 |
Heel veel sterkte!
| 17:28 |
Dankjewel
| 22:12 |
Je durft het in ieder geval met ons te delen.
En in deze tijd van gedogen, heb ik me maar aangepast. Samen doen.
| 16:28 |
dankjewel
| 16:32 |
Een diep artikel, heel eerlijk xxx
| 16:05 |
dankje
| 16:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen