Hoe vrienden zo ineens verdwijnen

Hoe vrienden zo ineens verdwijnen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Soms sta ik er versteld van, je deels de intiemste verhalen, de echte sores en je leukste ervaringen en dan vervolgens krijg je meer SAN een jaar amper respons. Ik sta in tweestrijd, want is dit een vriend?

Ik overweeg om deze vriend uit mijn leven te schrappen. Ondanks alles wat hij voor me deed. Ik besef me wel degelijk dat wij er ook voor hem zijn geweest toe. Hij het nodig had.  

Er ligt nu al een jaar en een paar maanden een muts voor hem klaar, die ik voor hem moest maken. Hij had voor mij een poster van U2 en ik kocht nog een mooie wandsticker van Freddy Mercury voor hem. Het ligt er maar....

Als het niet goed met hem ging zou ik het zien, als hij wat te vertellen had van grote waarde dan hoorde ik dat. Hij heeft een nieuwe baan, had een nieuwe relatie, maar dat ging stuk, heeft zijn moeder naar het verpleeghuis moeten verhuizen en dat is wat ik weet. Ik heb mijn schouder geboden, een luisterend oor en bemoedigende woorden gesproken. Mijn hulp geboden voor zover mogelijk.

Maar nu mijn dochter tot 2 keer toe een einde aan haar keven wilde maken gaf hij niet thuis, intussen gebeuren er meer dingen, mijn zoon in elkaar geslagen door zijn vriendin die met hem samenwoonde, die hem zijn broodnodige medicatie onthield, zijn spullen verkocht en zijn autobanden lek stak. 

Waar was mijn vriend?

Wat zou jij doen?

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.6 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Misschien is hj te drukmet zijn eigen sores of weet niet wat te zeggen
| 16:57 |
het blijft moeilijk. als moeder en vriendin. Laat maar gaan.
| 16:25 |
na de relatiebreuk en t gedoe rondom zijn moeder wellicht in een hele diepe put en dat kost tijd om er weer uit te komen
k Denk dat het dezelfde is die mij ooit plat schreef..die heeft zelf geestelijk nog te doen.. sterkte lieverd
| 11:45 |
Ik denk het ook
| 11:50 |
Soms gebeurd dat. Soms ontgroei je elkaar. Soms doet iemand zich anders voor dan hij/zij werkelijk is.
Vreselijk wat je als moeder meemaakt. Mooi dat je je gezin in elk geval hebt.
| 09:29 |
Contact met vrienden verwaterd soms ... dat kan om uiteenlopende dingen zijn. 
Wat bedoel je met 'schrappen'? 
| 08:00 |
Misschien moet je even wachten en ook hem de kans geven om zijn kant te vertellen, misschien spelen er wel heel andere dingen waar je nu  toevallig geen weet van hebt en je krijg je later spijt van je actie, misschien toch nog eens bellen of langsgaan en wil hij geen contact dan weet je genoeg en krijg je uitleg dan krijg je misschien een heel ander beeld!
| 07:38 |
Soms is het over, waarom? Als je die vraag stelt weet je al dat het over is. 
| 23:45 |
Ja je hebt een punt, zou je hem schrappen?
| 23:48 |
Soms is het gewoon klaar

Even slikken en gewoon doorgaan

Steek je energie in de mensen die er wel zijn
| 23:42 |
Zou fijn zijn als die er nog over waren. Maar ja, niet dus. Maar gelukkig heb ik een man en kinderen waar ik het fijn mee heb en voor hen kan ik ereveld zijn
| 23:46 |
Je man en kinderen zijn ook mensen he. Meer liefde over om aan hun te geven
| 23:48 |

 

×

Yoors


exit_to_app Inloggen