×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Ik wil mijn droom delen

Ik wil mijn droom delen


Mijn dromen gaan vaak terug in de tijd en ik denk dat deze droom ook wat te zeggen had. Het vertrouwen in de mensen is kapot gemaakt en ik heb mensen vertrouwd, die me uiteindelijk lieten stikken. Mijn droom:

Ikzelf zal een jaar of tien/elf zijn geweest. Ik ging naar een school met een leuke directeur. Je kon met hem lachen en hij had altijd een oor voor je. 

De meeste leerlingen gingen met de trein, net als de directeur, ik moest lopen. Dat maakte al verschil, want ik kon geen band opbouwen en met hem praten. Maar ik had er wat op gevonden, ik schreef het op in brieven aan hem gericht en hij begreep dat het om de thuissituatie ging. Hik liet me dan ook vaak bij zich komen om erover te praten. Hij gaf me zijn schouder om op uit te huilen, maar zo gauw er iemand binnen kwam duwde hij me aan de kant. Dat vond ik verdrietig, net alsof hij zich schaamde.

Ik zag de trein weer vertrekken, ik keek ze na!

De volgende dag had ik weer een brief en een blauw oog. Hij liet me komen, er lagen drie brieven van mij op tafel. Hij stond op en liet me huilen en hij had zijn arm om me heengeslagen. Maar zoals gewoonlijk kwamen er weer kinderen binnen om hem te halen voor de trein. Hij stuurde ze vast vooruit en beloofde om de volgende dag te komen praten. Ik geloogde het niet meer.

Ik had in de brief gezet dat ik in hetvwatet zou springen als hij me niet hielp.

Ik liep naar de sluis en keek in het fokkers water. Het was een smal watertje, maar er dreef kroos in. Ik sprong........

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties