Intens verdriet

Intens verdriet


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is naar, vervelend, maar waar

ik moet eraan wennen, moet het toelaten, moet het accepteren, het is eindig, mijn leven....

ik huil, ik lach, ben flink, maar vooral verdrietig. Niemand ziet het, niemand voelt het, alleen ik. Ik voel de angst, niet de angst voor de dood, maar de angst voor het doodgaan.

Hoelang, hoeveel pijn en ellende heb ik nog tegoed? Ik lig op bed, maar wil nog zoveel doen, genieten van mooie dingen. 

Ik kan niet meer bidden, hoewel ik het zo graag wil. Ik weet dat Hij beslist en dat ik mag vragen, maar alles staat al vast. Het bidden lukt even niet, maar binnenkort zal het wel weer gaan. 

Ik heb intens veel verdriet, maar bidden om genezing, dat lukt nog even niet.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Lieverd, lieve zus in De Here, in gedachten kom ik even naast je staan, als je het goed vind kom ik even op de rand van je bed zitten. Pak zachtjes je handen en stel je de vraag: Mag ik voor je bidden. Lieve Vader God samen met U Zoon Jezus Christus komen wij met Roodkapje voor U troon, U kent haar beter dan wie dan ook op deze wereld, omdat U haar gemaakt heeft, wanneer het mogelijk is, Here, wil U haar dan genezen van het kruintje tot aan haar voetzolen, totaal Here. U weet dat dit het gebed van haar hart is, juist omdat​ U verder kijkt dan wij ooit kunnen, U ziet het hart aan en weet wat daarin leeft. Alstublieft, Hemelse Vader, wil U dicht bij Roodkapje zijn, wil U haar troosten in het verdriet, en begeleid haar om de angst te overwinnen. Geef haar mooie momenten met haar dierbare, en genoeg energie voor dat wat nog gedaan dient te worden. Alstublieft Here, geef haar een knuffel namens mij, leg U armen als een veilige deken om haar heen. Dit vragen wij alles in Jezus naam Amen.
Nog even glimlachen wij naar elkaar, voor ik je handen los laat om zachtjes op te staan, besluit ik met de woorden: Gods Zegen, lieve zus in Hem.
| 23:37 |
Dankjewel, lief...
| 14:05 |
hé!

Hoe moeilijk het soms ook is ... Probeer je toch op te trekken aan de mooie momenten die je nog mag en kan beleven! Ik weet niet precies wat er scheelt, maar maak er het beste van!
En vooral genieten!

sterkte! x
| 21:35 |
komt goed
| 13:13 |
heel veel sterkte, probeer de lichtpuntjes te zien in de duisternis
| 15:40 |
zeker
| 15:44 |
Lieverd, big hug! Mooi verwoord...
| 21:31 |
Dankjewel
| 22:54 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen